Gaaswanden als alternatief voor traditioneel metselwerk

De gaaswanden zijn niet enkel modulair, maar zijn ook effectief tegen inbraken en vandalisme. Daarnaast zorgen ze voor een frisse omgeving met goede ventilatie.

Troax gaaswanden kunnen ingezet worden voor een breed gamma aan toepassingen. Hun modulaire eigenschappen bieden bovendien enorme voordelen ten opzichte van de traditionele bouwmethodes. Denk maar aan het herinrichten van bergingen in kelders na verloop van tijd. Met de Troax hekwerken is dit een fluitje van een cent. De panelen kunnen gemakkelijk opgebouwd, verplaatst of gedemonteerd worden. Het is tevens mogelijk de opstellingen verder uit te breiden met bijkomende panelen of deuren. Niet alleen kan de hoogte aangepast worden, maar ook vaste panelen kunnen vervangen worden door deuren enz. 


Gaaspanelen

Met de gaaspanelen bouwt u makkelijk bergingen op maat, fietsenstallingen, opslagruimtes binnen en buiten, indelingen en afschermingen van kelders en zolders, … 
De gaaswanden zijn niet enkel modulair, maar zijn ook effectief tegen inbraken en vandalisme. Daarnaast zorgen ze voor een frisse omgeving met goede ventilatie. Troax gaaspanelen kunnen zo aangepast en opgebouwd worden dat ze aan uw specifieke eisen voldoen. Ze kunnen ter plaatse aangepast worden op maat van uw ruimte, bijv. bij hellende plafonds op zolder. Bovendien kunt u de beveiligingsniveaus van onze drie systemen met elkaar combineren; een innovatieve manier om u de meest betaalbare en toekomstgerichte oplossing te bieden. 


Epoxy poedercoating

Voor ruimtes waar extra privacy benodigd is, hebben we panelen in volle plaat. Het is een veilige, duurzame en eenvoudig te monteren afscherming. URSP kan makkelijk gecombineerd worden met onze andere typen gaaspanelen voor opslagruimtes. Standaard worden onze materialen voorzien van een grijze epoxy poedercoating in RAL 7037. Voor buitentoepassingen hebben wij een thermisch verzinkte (gegalvaniseerde) variant. Op aanvraag zijn alle andere RAL-kleuren verkrijgbaar.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie