Prachtig verfraaid duurzaam beschermd

State-of-the-art-technologie staat borg voor een uiterst duurzaam resultaat.

Balkons, galerijen, terrassen en wandeldekken hoeven niet saai te zijn. Met de systemen van Triflex op basis van vloeibare kunststoffen krijgen ze een aantrekkelijk en kleurrijk uiterlijk. Helemaal afgestemd op uw wensen en hoogwaardig beschermend. State-of-the-art-technologie staat borg voor een uiterst duurzaam resultaat.


Het visitekaartje van elk bouwwerk

Leefruimten buitenshuis verlenen gebouwen en woningen een krachtige toegevoegde waarde. Comfort, sfeer, veiligheid en beeldkwaliteit zijn sterk bepalend voor de beleving van een gebouw. Triflex biedt een veelzijdig palet aan tinten, dessins en structuren. Voor elke look en iedere metamorfose. Daarnaast zijn er ook systemen voor markeringen, isolatie, antislip, waterdichting en ophoging.


Blijvend representatieve wanden

Vervuiling van de diktekanten en de onderkant van de betonconstructies van balkons en galerijen heeft een negatief effect op de uitstraling. Triflex ACS beschermt langdurig tegen vervuiling en weersinvloeden. Er zijn tal van tinten te kiezen. De dekkende matte of zijdeglanzende (scheuroverbruggende) systemen zijn UV-bestendig.


Bezoek voor meer informatie de website van Triflex of neem contact op via telefoonnummer 038 460 20 50 of via info@triflex.nl.

« Nieuws overzicht