Geslaagde WK2 inbraaktest met Theuma woningtoegangsdeur en Duoflex kozijn in FAAY wanden

Faay Wanden en Theuma Doors & Frames bieden complete oplossing voor transformatiemarkt

Faay Wanden en Theuma hebben samen een WK2 inbraaktest laten uitvoeren. De constructie, bestaande uit een Faay woningscheidende IW 148 wand in combinatie met een Theuma inpandige woningtoegangsdeur en kozijnset, heeft de test met vlag en wimpel doorstaan.

Met deze test kunnen Faay Wanden/Plafonds en Theuma Doors & Frames een complete oplossing bieden voor de transformatiemarkt (appartementen, hotelkamers, bergingen en studentenwoningen) die op het vlak van brandwerendheid (30 min.), inbraakwerendheid (WK2) en geluidwerendheid (RW,p waarde 42dB) aan de hoogste vereisten voldoen.


Kwaliteit zonder concessies

Daarnaast biedt dit systeem een ongekende montagesnelheid, plaatsingsgemak en kostenbesparing ten opzichte van traditionele wand- en deur-kozijnsystemen, zonder concessies aan kwaliteit te doen. Deze samenwerking is een antwoord op de groeiende vraag naar gecertificeerde en vooruitstrevende systemen voor de transformatiemarkt, en daarnaast voor toepassingen waar een verhoogd risico voor inbraak en/of vandalisme geldt. Ook voor verzekeringsmaatschappijen is deze wand-deur-kozijncombinatie dus een interessante ontwikkeling.


Theuma kan al haar standaard gepoedercoate kozijnen leveren in iedere willekeurige RAL- of NCS-kleur. Hierdoor krijgt u, behalve een gecertificeerd deurgeheel, ook een deurkozijncombinatie die past bij uw architectonische wensen. De deuren kunnen naar keuze afgewerkt worden in HPL of EBC, ook gegrond is mogelijk. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie