Dakventilator met geïntegreerde druksensor

Ventilator beschikt over geïntegreerde motorbeveiliging

De DVC-P dakventilatoren van Systemair zijn 100% regelbaar en voorzien van een geïntegreerde druksensor. De elektronica is geprogrammeerd voor het houden van een constante druk in het systeem. Twee potentiometers zorgen voor twee instelpunten (dag/nacht), een extra contact voor een externe instelling. 


Geïntegreerde motorbeveiliging

De motoren zijn geschikt voor 50Hz en 60Hz en zijn vanaf bouwgrootte 355 t/m 500 trillingvrij opgehangen. De maximale capaciteit van deze ventilatoren is 6.599 m3/h. De motorbeveiliging is geïntegreerd in de elektronica van de motor, dus er is geen extra motorbeveiliging nodig.

Alle ventilatoren uit de DVC-serie worden aangedreven door een EC-buitenpoolmotor. 


Systemair

Systemair B.V. is fabrikant en leverancier van het meest complete én meest flexibele assortiment van Europa als het gaat om ventilatie en klimaatbeheersing en draagt specifieke oplossingen aan voor de werksegmenten: industrie, utiliteitsbouw, woningbouw, infra en parkeergarages. Kernwaarden van Systemair zijn kwaliteit, beschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid. Systemair B.V. is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming Systemair met vestigingen in meer dan 40 landen wereldwijd.

Klik hier voor meer informatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie