Herken de vluchtroute snel en duidelijk met Go!

Installatievriendelijke en compacte vluchtwegaanduiding met een doordacht design: de Go!-familie van Famostar heeft het.

Dankzij de keuze uit zowel in- als opbouwmodellen heeft u in vrijwel iedere situatie een uitstekende oplossing. Of het nu gaat om een kantoor, school of ziekenhuis.


Optimaal montagegemak

Snel en eenvoudig monteren? Met het installatievriendelijke systeem van zowel de opbouw- als de inbouwvariant van Go! is dat geen probleem. Go! opbouw is voorzien van een serviceluik, waarmee zowel de accu als het pictogram makkelijk te vervangen of te plaatsen zijn. Tevens zijn er klikvingers, slotgaten en invoeropeningen aan alle zijdes. Go! inbouw beschikt over een eenvoudig kliksysteem om de led-unit te monteren en demonteren. Daarnaast is een standaard gatenzaag te gebruiken, wat zorgt voor een snelle installatie.


Opvallend doordacht

Go! opbouw is optioneel voorzien van volwaardige vluchtwegverlichting, dankzij de CELO-lens onderin het serviceluik. Tussenafstanden tot wel 12 meter kunnen hiermee bereikt worden. Verder zijn beide armaturen voorzien van Flash Alertâ„¢ Technology. Door het feller oplichten van het pictogram tijdens een ontruiming in nood, wordt Go! niet over het hoofd gezien.  


Go! en CELO

Samen met CELO, de productfamilie voor vluchtwegverlichting, is zeker 80% van uw noodverlichtingsproject in te vullen. Door de compacte en eenvoudige vormgeving sluiten deze armaturen perfect bij elkaar aan en passen zij in veel gebouwen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie