Veelzijdige vouwwanden van Solarlux

Met vouwwanden van Solarlux komt de ruimte te leven. Grenzen tussen binnen en buiten verdwijnen bieden de bewoners jarenlang woongenot – Made in Germany.

Om een ruimtelijk gevoel nog meer te kunnen beleven bieden glazen vouwwanden ontelbare mogelijkheden. De vleugels kunnen naar links of naar rechts gevouwen worden, naar binnen of naar buiten draaiend. De begrenzing van een ruimte wordt compleet opgeheven door de 100% geopende vouwwanden. 


Grenzeloze toepassingsmogelijkheden

De veelzijdig toepasbare glazen vouwwanden van Solarlux vormen een moderne basis voor individuele beglazingsoplossingen en spraakmakende architectuur- zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten voor particuliere woningen, horecagelegenheden, zwembaden, sporthallen en winkelcentra. Geïntegreerde geveloplossingen bieden meer lucht, ruimte en transparantie.


Met profielen van aluminium, hout of hout/aluminium kunnen verdiepingshoge beglazingen gerealiseerd worden. Het RVS loopwerk zorgt voor een eenvoudige bediening. Het eigen ontwikkelde beslag voldoet aan de steeds hogere eisen op het gebied van wind- en waterdichtheid en kan ontstane bouwtoleranties ondervangen. Afhankelijk de wensen van de gebruiker zijn diverse soorten profielen en vloerrails mogelijk, evenals HR- en isolatieglas conform de EnEV norm.


De voordelen: 

•    Maximale gevelopening

Een schuifpui is 50% te openen, een vouwwand nagenoeg 100%. Een 5 meter brede vouwwand schuif je simpel samen tot een pakket van 50 cm. 


•    Optimale isolatie

De stabiele geïsoleerde systemen met dubbel of driedubbel glas en de hoge water- en winddichtheid geven optimale isolatie conform de nieuwste EPN. 


•    Eenvoudige bediening

Het speciaal ontworpen duurzame RVS loopwerk en rails garanderen een soepel lopende vouwwand, die in een handomdraai te openen of te sluiten is. De loopdeur kan met een deurstop worden vastgezet waardoor deze automatisch meeschuift bij het openen van de vouwwand. 


•    Hoge inbraakwerendheid 

Geïntegreerd hang- en sluitwerk en RVS beslag zorgen voor gewenste veiligheid. Een espagnoletslot met een 24mm-pen vergrendelt de deur boven en onder met het kozijn. De Solarlux vouwwanden voldoen aan de nieuwste Europese normen.

Voor meer informatie klik hier of bekijk de onderstaande video:

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie