STAR75: Het raam van de toekomst, de logische keuze

Deze reeks van thermisch onderbroken profielen vindt zijn toepassing daar waar isolatie, akoestiek en design samenkomen.

De STAR75 is een ontwikkeling van Aliplast. Aliplast is al meer dan 30 jaar een toonaangevend systeemhuis op het gebied van aluminium ramen, deuren, schuifpuien, vliesgevels en serres. Met de lancering van de STAR75, verbetert Aliplast de norm op isolatiewaarden binnen ramen en deuren. Aliplast gebruikt binnen de STAR75 een isolator die vele malen beter isoleert dan de huidige systemen met polyamide stegen. De STAR75 is daarom het ideale systeem voor lage energiewoningen.


Nieuwste technologieën en innovaties

De nieuwste technologieën en innovaties verenigd in één enkel raamsysteem: STAR75. De STAR75 is een nieuw systeem, dat ruimschoots voldoet aan de laatste eisen, waardoor het uitermate geschikt is voor lage energiegebouwen en een ruime waaier aan esthetische mogelijkheden biedt. Zijn strakke vormgeving in combinatie met de zeer goede isolatiewaarden maakt de STAR75 ideaal voor lage energiegebouwen, zowel in nieuwbouw als in renovatie. De eindeloze mogelijkheden in kleur en beslag zorgen ervoor dat elk gebouw zijn eigen unieke uitstraling krijgt.


Verborgen vleugel

Met de STAR75 kunt u ook werken met een verborgen vleugel. Dankzij deze unieke en strakke vormgeving werd hier een uiterst minimalistisch raam gecreëerd. Het unieke aan dit systeem is dat vaste en opengaande ramen niet meer van elkaar te onderscheiden zijn. Het concept van de verborgen vleugel past mooi in de trend naar een zo slank mogelijke vormgeving van aluminium ramen. Een verborgen vleugel is zowel elegant als discreet en super isolerend.


Kleurenwaaier

Aliplast biedt u een brede waaier van kleuren: glanzend, mat, structuurlak of pure kleuren en dit steeds met een maritieme garantie van 15 jaar.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie