Ecophon Akusto One, een nieuwe dimensie in wandabsorptie

Ecophon introduceert de Ecophon Akusto™ One: een nieuwe serie flexibele geluidsabsorberende wandpanelen in kleinere afmetingen en 40 mm dikte

Met Akusto One creëert u innovatieve ontwerpen en patronen aan de wand, met wit of grijs geverfde kanten. Akusto One is leverbaar in een scala aan kleuren waardoor de creatieve mogelijkheden bijna eindeloos zijn. En het installeren ervan is net zo makkelijk als het ophangen van een schilderij.


Een kunstwerk 

Karakteristiek voor Akusto One is de focus op zowel design als flexibiliteit. Door het combineren van de verschillende afmetingen, vormen en kleuren creëert u de gewenste sfeer. Akusto One is leverbaar in twee oppervlakteafwerkingen: Texona en Akutex FT. Het is ook mogelijk de panelen te bedrukken. 
 

Ontdek de complete verticale serie

Akusto One is onderdeel van de Ecophon Akusto™ serie. Deze bestaat uit twee verschillende geluidsabsorberende panelen, allen met uitstekende akoestische eigenschappen. Akusto is de perfecte aanvulling op een akoestisch plafond in ruimtes waar een akoestisch plafond alleen niet voldoende is om een goede geluidsomgeving te creëren. Daarnaast is het uitstekend toe te passen als creatief design element.


Meer informatie over de Ecophon Akusto™ serie 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie