Akoestische materialen met een hoge isolatiewaarde

Geluidsisolerende materialen zijn harde materialen met een dichte structuur waardoor ze geluid goed reflecteren. Hierdoor wordt geluid in een ruimte sterk gereduceerd.

Geluidsisolerende materialen zijn producten die het geluid tegen houden. Deze producten zijn doorgaans harde materialen met een dichte structuur, waardoor ze het geluid goed kunnen reflecteren. Hierdoor wordt het geluid dat een ruimte in of uit wil sterk gereduceerd. Bij het isoleren van geluid is het belangrijk dat er voldoende massa wordt toegevoegd aan de bestaande constructie. Hoe hoger de massa van de isolatiematerialen, hoe hoger de isolatiewaarde van het materiaal. De mate van isolatie wordt uiteindelijk bepaald door de stijfheid en de massa van de scheidingsconstructie. Niet alleen de massa is van belang, maar ook het wegwerken van geluidslekken in de constructie, zoals openingen en kieren. Wanneer dit niet gebeurd heeft de isolatie niet het gewenste effect.

Merford Acoustic Materials


Merford Acoustic Materials is expert op het gebied van geluidsbeheersing en akoestische materialen. Er wordt een breed scala aan producten aangeboden, daarnaast wordt uw akoestische probleem omgezet naar een oplossing. Deze oplossing kunnen wij bieden door onze jarenlange kennis en ervaring binnen het vakgebied. Onze akoestische adviseurs geven persoonlijk en deskundig advies, maar maken ook gebruik van onze geavanceerde middelen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een akoestische camera of aan onze ISO-gecertificeerde nagalmkamer. 

Voor al uw problemen en vragen op het gebied van geluidsisolatie, geluidsabsorptie, trillingsisolatie en ontdreuning kunt u rekenen op een persoonlijk en kundig advies van Merford Acoustic Materials.

Merford Acoustic Materials beschikt over een groot assortiment geluidsisolerende materialen. Het assortiment bestaat onder andere uit Agglomer zwevende vloerisolatie, Isomat KE, en Akotherm Basic D20. Voor ons gehele assortiment geluidsisolerende producten, kunt u terecht op de website van de website van Merford.

Op deze productpagina leest u meer over geluidsisolatie, zoals informatie over producten en informatie over projecten.  

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie