BIM praktijkdag 2016

Praktijkcases, onderzoek en strategie

Werkt u in de bouw? Dan krijgt u onherroepelijk te maken met het Bouw Informatie Model (BIM). Logisch, want integraal samenwerken biedt grote kansen voor professionalisering en kostenbesparing. Maar deze kansen worden niet automatisch realiteit. In de praktijk komt u veel uitdagingen tegen en vergt BIM een investering op bijna ieder niveau van een organisatie. Elke beslissing telt. Waarom het wiel zelf uitvinden als u kunt leren van de ervaringen van anderen? Kom op 21 april naar de BIM praktijkdag in de Jaarbeurs in Utrecht en ontdek in één dag wat wel en wat niet werkt.

Leren van ervaring

De BIM praktijkdag is het enige onafhankelijke congres waar echte ervaring wordt gedeeld over de toepassing van het Bouw Informatie Model in de hele keten van ontwerp, bouw en beheer. De praktijk is de beste leerschool. Daarom vormen praktijkvoorbeelden het hart van het programma.
Praktijkcases uit alle disciplines vormen de rode draad en worden afgewisseld met korte presentaties over actuele onderwerpen in het BIM-landschap. De voorbeelden komen uit alle disciplines: opdrachtgevers, architecten, aannemers, adviseurs, installateurs en leveranciers.
U wordt in kernachtige presentaties van doorgewinterde ervaringsdeskundigen bijgepraat over actuele ontwikkelingen op het gebied van strategie, innovatie en wetenschap. Op de informatiemarkt tonen verschillende leveranciers de laatste producten en diensten op het gebied van BIM.

Laatste dag korting

Voor vroege beslissers is het mogelijk om in te schrijven tegen een gereduceerd tarief. In plaats van €199 betaalt u slechts €149 voor ons interactieve en afwisselende programma, inclusief lunch en borrel. Let wel op, deze actie loopt tot en met donderdag 24 maart!

Data en openingstijden

21 april van 9.00 tot 17.00 uur

Locatie

Jaarbeurs | Utrecht

Inschrijven

Alleen vandaag (24 maart) nog kunt u zich met €50 korting inschrijven! Kijk op de website van BIM praktijkdag voor meer informatie.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie