Uitgebreide reeks Ecophon BIM-objecten nu te downloaden via BIMobject

Vanaf nu is er in BIMobject een grote variatie – op dit moment al 50 series - aan akoestische plafond- en wandpanelen van Ecophon beschikbaar voor zowel Revit als ArchiCAD

Ecophon, een van de winnaars tijdens de BIMobject awards 2015, introduceert één van de meest complete productlijnen op BIMobject.com. Ecophon ontwikkelt, produceert en levert akoestische producten en systemen die bijdragen aan een goede werkomgeving die het welzijn en de prestaties van mensen vergroten. De Ecophon BIM-objecten helpen gebruikers om hun plafondoplossingen efficiënter te plannen en te implementeren in verschillende projecten.


Ecophon plafond- en wandpanelen voor Revit en ArchiCAD

Of het nu gaat om een samengestelde plafondoplossing voor Revit of een slimme accessoire voor ArchiCAD, de BIMobject-gebruikers hebben toegang tot alle benodigde informatie zoals geluidsabsorptieklassen,  CO2-uitstoot en technische documentatie. De Revit-files bevatten installatiedetails en tekeningen. Met de ArchiCAD-files kan elke gebruiker makkelijk handmatig de volledige plafondstructuur en ophangconstructie aanpassen en configureren.   


Virtuele bouwprojecten met BIM

BIM (Building Information Modelling) maakt het mogelijk om een compleet virtueel bouwmodel te maken met essentiële informatie over alle bouwmaterialen en componenten. BIMobject maakt voor architecten, ingenieurs, constructeurs en ontwerpers gratis downloads beschikbaar van BIM-objecten van honderden topmerken:  150.000 gebruikers deden tot nu toe al meer dan 4 miljoen downloads. Elke dag komen daar 1000 gebruikers bij. Van de top 100 architectenbureaus ter wereld werken er 85 met BIMobject. Daarmee is BIMobject een van de meest toonaangevende cloud-managementsystemen voor BIM-objecten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie