Uw Compact bedrijfsdeur in 3D

Een uniek vouwsysteem

Zelfdragend, geen balansveren en daarom sneller te installeren en onderhoudsarm. Deze bedrijfsdeur bespaart ruimte en energie en past in elk ontwerp.


De Compact vouwdeur toepassen in uw 3D ontwerp

Bij het ontwerpen van een pand is het gebruik van BIM software steeds meer gemeengoed. De voordelen zijn legio, beter inzicht in de kosten, nauwkeurige weergave van details en niet te vergeten 3D tekeningen. Vanaf heden zijn alle vouwdeurdetails ook in diverse 3D formaten verkrijgbaar. De voordelen en de compacte inbouw van de Compact bedrijfsdeur worden hierdoor nog duidelijker gepresenteerd.
Download de files in Revit formaat op onze site of ontwerp uw eigen deur in 6 eenvoudige stappen en ontvang de 3D files in IFC formaat direct in uw mailbox.  Indien gewenst kunt u een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen.


BIMobject

De Compact vouwdeur is ook als object te vinden op BIMobject.com. De bedrijfsdeuren kunnen als object gedownload worden en geven u de mogelijkheid uw eigen Compact deur samen te stellen. U kunt kiezen uit o.a. verschillende kleuren en beglazingen. Ook vind u links naar technische specificaties en documentatie voor alle noodzakelijke informatie.


De Compact vouwdeur in 3D
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie