Kamerhoge schuifdeuren verdwijnen in het niets

Argent Alu zorgt voor onzichtbare integratie

Schuifdeuren vormen een aantrekkelijk alternatief voor opendraaiende deuren. Met het oog op een strak interieur, trekt Argent Alu zijn onzichtbare deursystemen voor draai- en taatsdeuren dan ook verder door. Zo is al het nodige voor handen om ook kamerhoge schuifdeuren perfect te integreren in een strakke wand, zonder storende lijsten, deurbeslag, rails of profielen.


invisidoor® SD en SDX voor schuif-in-de-wand deuren

Naast het assortiment aluminium kaders voor de onzichtbare en esthetische integratie van draai- en pivoterende binnendeuren stelt Argent Alu de invisidoor® SD en SDX voor. Dit zijn onzichtbare aluminium kaders om ook schuifdeuren esthetisch in het interieur te kunnen integreren, zonder storende omlijstingen. Het profiel is standaard voorzien van een overschilderbare primerlaag zodat men het eenvoudig kan overschilderen. Beide systemen zijn standaard uitgerust met het argenta® proslide, een uitneembare, akoestische TPE-afdichting en het magnotica® slot.


argenta® proslide

Het proslide binnenschuifdeursysteem kan in residentiële toepassingen geïntegreerd worden, maar richt zich eigenlijk vooral op professionele nieuwbouw- en renovatieprojecten in kantoren, scholen, ziekenhuizen, woonzorgcentra, horecazaken, hotels, …. Het is de ideale oplossing voor schuifdeuren met een maximaal gewicht tot 100 kg en biedt oplossingen voor elk type schuifdeur: enkele, parallelle, simultane, symmetrische en telescopische deuren, maar even goed ook voor geautomatiseerde en kamerhoge schuifdeuren.


Nieuw onzichtbaar inbouwgeleidingsprofiel

Argent Alu levert zijn innovatief proslide schuifdeursysteem nu ook met een onzichtbaar inbouwgeleidingsprofiel. Dit stevige 3-kamer-profiel (geleidings- en afwerkingsprofiel in één) werd speciaal ontwikkeld voor gipsplaatplafonds en is geschikt voor kamerhoge schuifdeuren. Dankzij een geïntegreerde zwaluwstaartprofilering hecht pleisterwerk bijzonder goed aan het profiel, waardoor er geen scheuren in het pleisterwerk zullen optreden.


Meer info: www.argentalu.com - info@argentalu.com

« Nieuws overzicht