Welke schroef voor welke klus

HECO-Schrauben start YouTube-kanaal met instructievideo’s voor schroefverbindingen

Complexe montages worden eenvoudig met het nieuwe YouTube-kanaal van de Duitse schroevenfabrikant HECO-Schrauben. Op het YouTube-kanaal staan korte, praktische instructies, die zowel de vakman als de doe-het-zelver ondersteunen bij kleine klussen of ingewikkelde bouwprojecten.


Toepassing en productinformatie

HECO-Schrauben heeft het YouTube-kanaal ingericht om gebruikers te informeren over haar producten, maar met name ook over de toepassingen. In de filmpjes wordt onder andere uitgelegd welk type schroef het best geschikt is voor bepaalde constructies of werkzaamheden; hoe de schroef precies werkt en hoe ze in de praktijk toegepast moet worden. De maximaal drie minuten durende computeranimaties laten zien hoe de montage met schroeven stap voor stap uitgevoerd moet worden.


Van MDF tot beton

Op het YouTube-kanaal staan momenteel onder meer video’s over de aanleg van terrassen en vlonders met houten planken, het gebruik van de speciale MDF-schroef voor de meubelbouw, het werken met de Timberconnect-schroef voor hout op beton constructies en het gebruik van schroefankers.


Automatisch bericht

Gebruikers kunnen zich op het YouTube-kanaal abonneren. Zij krijgen dan automatisch bericht als er nieuwe instructiefilmpjes op de site geplaatst zijn. Bekijk het HECO YouTube-kanaal hier.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie