Duco richt pijlen op perfect binnenklimaat tijdens Building Holland

De thema's ‘gezondheid’, ‘comfort’ en ‘energiezuinigheid’ krijgen een prominente plaats

Van 22 t/m 24 maart komt de crème de la crème van de Nederlandse bouw- en vastgoedsector naar de RAI Amsterdam voor de 2016-editie van Building Holland. Deze inspirerende beurs vormt de uitgelezen kans voor de bezoeker om in een relatief kort tijdbestek op de beursstand van Duco (Hal 9, stand 066) voeling te krijgen met een optimaal binnenklimaat.
Niet enkel het thema ‘gezondheid’, maar ook ‘comfort’ en ‘energiezuinigheid’ krijgen in elke ontwikkeling van Duco een prominente plaats toegewezen. De producten en concepten die de ventilatie- en zonweringspecialist tijdens Building Holland presenteert, vormen het concrete bewijs.


De stilste én slimste afvoerbox van Europa

“Één van die producten die binnen het DUCO at HOME concept wordt gepresenteerd en die deze drie thema’s naadloos verenigt, is de DucoBox”, verduidelijkt Hendrik Dejonghe, marketing manager bij Duco. “Deze compacte en eenvoudig te installeren mechanische afvoerventilator is in twee varianten beschikbaar: dankzij een minimaal geluidsvermogen van 57,5 dB(A) bij aanzuig en 46,5 dB(A) bij afstraling van de kast staat de DucoBox Silent synoniem voor de stilste box van Europa. Bij de DucoBox Focus zorgen de geïntegreerde regelkleppen, op basis van CO2- en vochtsturing, voor een efficiënte luchtafvoer, enkel waar en wanneer nodig, én in de juiste hoeveelheid. Dit resulteert in een optimale energiebesparing en maakt van de DucoBox Focus de slimste afvoerbox van Europa. Bovendien behalen Duco’s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen de hoogste EPC-winst in combinatie met de DucoBox Focus!”


Functionele en esthetische oplossingen voor elke situatie

Naast de DucoBox zal de bezoeker ook kunnen kennismaken met diverse (design) sensoren die een efficiënte luchtafvoer garanderen op basis van CO2- en/of vochtmetingen. De DucoVent Design toont dan weer dat esthetiek en functionaliteit twee eigenschappen zijn die elkaar heel mooi kunnen aanvullen. Dit afvoerventiel integreert zich dankzij het strakke design haast onzichtbaar in de ruimtes waar er afgezogen wordt en bestaat voortaan uit verschillende uitvoeringen. De extra geluiddemping vormt een bijkomende troef.


Totaalconcept voor scholen

“Tijdens Building Holland zal naast DUCO at HOME ook het totaalconcept voor scholen, DUCO at SCHOOL, onder de aandacht worden gebracht in de Concept Area Duurzame Scholen”, aldus Dejonghe. “Duco toont in deze Area zijn oplossingen die, dankzij een doordachte combinatie van basisventilatie, intensieve ventilatie en zonwering, zorgen voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat in eender welke school.”


Registreer u hier alvast voor gratis toegang tot Building Holland!

« Nieuws overzicht