RENSON lanceert een nieuwe lijn klassieke terrasoverkappingen

Algarve® en Lapure® ‘Classic Line’: ideaal voor een landelijke of klassieke bouwstijl

Renson terrasoverkappingen staan gekend voor hun design en ultiem comfort op het terras. De combinatie van modern en klassiek werkt perfect maar ook voor wie de klassieke stijl wil doortrekken op het terras bestaan er nu 2 oplossingen binnen het gamma terrasoverkappingen van Renson: Lapure ‘Classic Line’ en Algarve ‘Classic Line’.


Lapure ‘Classic Line’: stijlvolle terrasoverkapping met klassieke toets

Lapure ‘Classic Line’ is een terrasoverkapping met zonwerend, waterdicht en lichtdoorlatend doek in het dak. De kolommen van Lapure 'Classic Line' zijn voorzien van decoratieve lijnen in het profiel. Daarnaast worden de kolommen bovenaan afgewerkt met een bolvormig of diamantvormig element. Lapure 'Classic Line' vormt een esthetische en stijlvolle oplossing voor een woning in landelijke of klassieke stijl.
Het zon- en waterwerend screendak biedt naast de nodige beschutting op het terras ook de gewenste lichtinval in huis. In open stand is er geen visueel storende laterale verbinding aanwezig waardoor een panoramisch zicht gegarandeerd wordt. De neerslag wordt via de geïntegreerde kanalen in de voorbalk en via de zijgeleiders naar de kolommen afgevoerd. Zo heb je steeds een droog terras.


Deze terrasoverkapping is ook in een ‘gekoppelde versie’ verkrijgbaar. Met 2 of zelfs 3 exemplaren naast elkaar gemonteerd, kunnen grote afmetingen tot 12 m overspannen worden en dit met een diepte van 5 m.


Algarve ‘Classic Line’ : Duurzame terrasoverkapping met klassieke uitstraling

Algarve 'Classic Line' is een terrasoverkapping met kantelbare aluminium lamellen in het dak waarmee je de lichtinval op het terras volledig zelf bepaalt en je beschermd bent tegen regen. Door de klassieke afwerking met sierlijsten en decoratieve lijnen in de kolommen is Algarve 'Classic Line' een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing met een prachtige klassieke uitstraling. Deze terrasoverkapping kan aan de gevel gemonteerd worden of losstaand, de ideale oplossing voor een landelijke of klassieke bouwstijl.


Algarve ‘Classic Line’ is beschikbaar in alle RAL-kleuren. De lamellen en de structuur kunnen zelfs zonder meerprijs in een verschillende kleur besteld worden. Net als Algarve is deze ‘Classic Line’ overkapping tweedelig koppelbaar zodat een oppervlakte van 6 x 6,05 m kan overkapt worden zonder visueel storende middenkolommen. De zijden van Algarve ‘Classic Line’ kunnen afgesloten worden met Fixscreen doekzonwering voor extra bescherming tegen wind, zon en regen. Hierbij wordt de kast van de zonwering discreet onder de kaderprofielen gemonteerd.

« Nieuws overzicht