Duurzame renovatieoplossingen

Holonite demonstreert duurzame renovatieoplossingen op Renovatie & Transformatie 2016

Van 12 t/m 14 april is de vakbeurs Renovatie & Transformatie opnieuw hét platform voor duurzame vernieuwingen in de bouw. U vindt hier alle slimme, duurzame (totaal)oplossingen en innovaties op het gebied van renovatie - woningbouw en utiliteitsbouw onder één dak. Op stand 03 D078 showt Holonite innovatieve renovatieoplossingen die ook nog eens  Cradle to Cradle gecertificeerd zijn.


Duurzame, nieuwe, lichtere, isolerende en geoptimaliseerde dorpels

Holonite heeft recentelijk het standaard assortiment dorpels geoptimaliseerd en uitgebreid. De stand toont dan ook de laatste nieuwe types die bestemd zijn voor houten, kunststof en aluminium kozijnen. In het kader van duurzaamheid voert Holonite geheel naar wens van de klant het gehele assortiment dorpels uit in + versie. Dankzij een vernieuwd mengsel zijn de dorpels vele malen lichter en tegelijkertijd voorzien van isolerende eigenschappen. In totaliteit wordt met deze productoptimalisering een gewichtsbesparing gerealiseerd van maximaal 60% per dorpel (afhankelijk van het type). De Kumax+ dorpels worden eveneens uit lichter materiaal vervaardigd en beschikken ook over een beter isolerend vermogen. Bovendien is het gehele design van deze dorpels volledig vernieuwd zodat deze varianten nog nauwkeuriger aansluiten op de kozijnstijl.

U bent van harte welkom op de Holonite stand om de nieuwe dorpels en  o.a. onderstaande maatwerk renovatieoplossingen te bekijken.


Het straatbeeld in ere herstellen met een waterdichte, duurzame bordesplaat op maat

Het renoveren van bordessen is een toenemend probleem waar steeds meer woningbouwcorporaties, woningbeheerders en eigenaren mee geconfronteerd worden. Indien er wordt gekozen voor renoveren met een onderhoudsarme oplossing op maat, biedt Holonite u graag de helpende hand om het straatbeeld in ere te herstellen. Zo kan Holonite bordesplaten produceren uit één geheel die waterdicht en eenvoudig in montage zijn. Oude bordessen kunnen bijvoorbeeld eerst worden uitgevlakt met cement. En na drogingstijd worden de kant- en klare Holonite bordesplaten er dan in één keer overeen gelijmd. Ook worden de anti-slipstroken en de verjongingen bij de deur niet vergeten. Tijdens het project is Holonite, indien gewenst, vanaf de voorbereiding tot de uitvoering actief betrokken om kennis, ervaring en deskundigheid met u te delen. Het eindresultaat van deze samenwerking is overtreffend en resulteert in een onderhoudsarm bordes waar u de komende jaren geen omkijken naar heeft.


Een onderdorpel met hoge neut, een duurzame oplossing bij kozijnrenovatie

Kozijnrenovatie is aan de orde van de dag doordat houtrot zich een weg vindt in de stijlen van het kozijn en deze ernstig aantast. Het volledig vervangen van het kozijn is kostbaar en daarom is gedeeltelijke renovatie een veelvuldig toegepast alternatief. Holonite heeft voor deze tweede optie een duurzame en passende oplossing: een onderdorpel met hoge neuten van composietsteen. Deze combinatie van onderdorpel en neuten is afdoende om al het houtrot uit de stijl te verwijderen.  Holonite levert dorpels met hoge neuten zowel standaard als op maat en voorziet hierbij een renovatiepakket, dat bestaat uit een boormal, een ontvettend reinigingsdoekje en een speciale tweecomponentenlijm voor een snelle en eenvoudige montage.

Na renovatie resulteert het geheel in een onderhoudsvrije en duurzame dorpel die passend is bij de uitstraling van iedere woning. Op onze stand kunt u onze renovatiedorpel met hoge neuten bekijken in de kleur donkergrijs.


Holonite verwelkomt u graag op stand 03 D078!

« Nieuws overzicht