EFAFLEX transparante turbodeur als visitekaartje van uw pand

De snelle en veilige deuren van EFAFLEX met een unieke uitstraling.

EFAFLEX onderscheidt zich doordat het snelroldeuren levert met individuele vormgeving. Dankzij de combinatie van transparante lamellen en de spiraaltechniek combineert de EFA-STT® op unieke wijze transparantie en snelheid. Om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen heeft EFAFLEX een aantal opties om uw snelroldeur zo vorm te geven dat het naast functioneel ook creatief een meerwaarde is voor uw pand.


Transparant deurblad

De EFAFLEX EFA-STT zijn transparante snelroldeuren met een snelheid tot  3,0 m/ sec. Dankzij lamellen van kristalhelder acrylglas is het deurblad van de EFA-STT® tot meer dan 70% doorzichtig - dit maakt de deur tot een wereldwijd unieke snelloopdeur: robuust en toch bijna volledig transparant.


Voordelen die voor iedereen helder zijn

Bij alle industriële deuren in uw firma, die vaak van beide zijden worden genaderd, biedt de vrije blik door de deur heen belangrijke voordelen: ongevallenpreventie en een gegarandeerd soepel transportproces. Het deurblad van de EFA-STT® wordt in de spiraal op afstand gehouden. Dankzij het oprollen zonder aanraking bieden de transparante lamellen vrijwel slijtvrij jarenlang doorkijk. Hierdoor ziet de hele deur er dankzij zijn glanzende uiterlijk altijd goed uit - ook bij het zware alledaagse werk.


Universeel inzetbaar

De EFA-STT® is zeer universeel inzetbaar. Dankzij zijn producteigenschappen als modern, transparant uiterlijk, snelle openingssnelheid en bouwformaten tot 8000 mm x 7800 mm is de deur op zeer verschillende terreinen inzetbaar. Dankzij de individuele vormgeving van de lamellen kan de EFA-STT® worden aangepast aan het beoogde gebruik. Standaard zijn alle zichtsecties van de EFA-STT® gemaakt van pvc-vrij acrylglas. Naar wens zijn er ook willekeurige combinaties met grijs gekleurde lamellen mogelijk. Een optie is een doorschijnend uiterlijk van de lamellen. Dit garandeert volledige lichtinval en beschermt tegelijkertijd tegen inkijken.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie