Verplaatsbare wanden, vanuit een innovatief perspectief bekeken

BREEDVELD haalt het beste uit ruimtes. Maar waar zit ’m dat in?

Waarom werken bedieningsmechanieken na 20 jaar intensief gebruik, nog steeds soepel? Of waarom zijn hoge wanden, ondanks hoogte en gewicht, nog altijd eenvoudig door één persoon te bedienen? De finesse zit in de details, zoals kleine innovaties die het loop- en sluitwerk van de wanden prettiger en gemakkelijker maken. Want alles wat we doen, is gericht op gebruiksgemak, duurzaam gebruik en tevreden opdrachtgevers.


Fraai en vernuftig

Ruimte indelen is een kunst. Facetten als design, technische uitdagingen en wensen met betrekking tot gebruikersgroepen lopen door elkaar heen. Een mooi voorbeeld vormen de onlangs opgeleverde paneel wanden in de MFA De Rosmolen in Beneden Leeuwen. Hier zijn twee zeer hoge mobiele paneelwanden geplaatst. Fraai én vernuftig. Dankzij een slimme productinnovatie in het railsysteem, kunnen de afzonderlijke panelen met gemak door één persoon worden bediend. De innovatie bestaat feitelijk uit een slimme blokkeerfunctie, die ervoor zorgt dat de losse panelen moeiteloos en zonder haperingen door de tweepuntsgeleiding in de rail naar een parkeerstand kunnen rijden.


Akoestiek en design gaan prachtig samen

Op locaties waar diverse activiteiten naast elkaar moeten plaatsvinden, zonder geluidsoverlast, zijn hoge geluidsisolerende waarden gewenst. Flexibele wanden met hoge tot zeer hoge geluidsisolerende waarden zijn dan een must. Steeds vaker combineert Breedveld dit met fraaie akoestische cassettes, waarmee de geluidsabsorptie in de ruimte aanzienlijk wordt verbeterd. Bijkomend voordeel is dat de groeven- of gatenstructuren van de akoestische cassettes ook nog eens een extra dimensie aan het design geven.


Breedveld innoveert

Een 'in house' innovatieteam werkt bij BREEDVELD aan nieuwe creatieve en innovatieve oplossingen. Soms gericht op techniek, dan weer gefocust op design of speciale functionaliteiten. Diverse innovaties zijn hiervan het gevolg. Zoals praktische pop-out handgrepen voor meer gebruiksgemak. Of “dwingfuncties”, waardoor de wand altijd goed opgesteld wordt. Maar denk ook aan elektronische toegangscontrole of onze soepele schaarmechanieken. Op het schaarmechaniek geven we zelfs 10 jaar garantie. Dit is uniek in de markt.

Laat u inspireren en ga met Breedveld in gesprek!

Meer weten? www.breedveld.com. Of bel 0487 54 28 88 of mail info@breedveld.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie