Transparant fietsparkeren met Falco

In een keur aan materialen, "made in Holland"

Falco heeft tal van overkappingen voor diverse doeleinden in de openbare ruimte. Maar ook in de wandbekleding van overkappingen heeft Falco een ruim aanbod. Van FSC-gecertificeerd hardhout, Trespa plaat tot glas.
Ook combinaties van deze materialen in één overkapping zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een hardhouten belatting gecombineerd met traliepanelen. Of polycarbonaat met hardhouten belatting en polycarbonaat platen met perfo plaat bijvoorbeeld.


FalcoLok

De FalcoLok is 1 van de populairste Falco overkappingen en inmiddels uitgevoerd met vele verschillende wandbekledingen.
Op Schiphol-Noord, naast het nieuwe busstation, kan men fietsen parkeren  in een Falco fietsenberging met wanden van veiligheidsglas.  Op deze wanden zijn stickers geplakt zodat het niet te missen is waar fietsen geparkeerd kunnen worden.  De fietsenberging is gemaakt van een stalen constructie die standaard thermisch verzinkt wordt. Optionele poedercoating is hier gebruikt in de kleur verkeersgrijs (RAL 7043). De bevestigingsmaterialen die gebruikt worden zijn van rvs.


Made in Holland

De meeste producten ontwerpt, ontwikkelt en produceert Falco in haar eigen fabriek in het Nederlandse Vriezenveen. Dat maakt het mogelijk ook ‘op maat’ voor u te produceren. Falco-producten zijn solide, duurzaam en uitstekend bestand tegen invloeden van het weer en kunnen tegen een stootje. Met Falco maakt u bovendien een verantwoorde keuze: Falco is continu actief als het gaat om milieu, alternatieve energie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Advies fietsenberging?

Wilt u ook een fietsparkeervoorziening voor uw locatie? Neem dan contact op met Falco ’s projectadviseur voor een advies op maat. Bel 0546 55 44 44 of email verkoop@falco.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie