Bouwstenen voor de perfecte parkeergarage

Het belang van veiligheid, verlichting, comfort en gebruiksgemak

De parkeergarage is de eerste en laatste plek die bezoekers zien van een bedrijf, zorginstelling, organisatie of stad. Om hen met een positief gevoel te laten komen en gaan, zijn veiligheid, gebruiksgemak, verlichting en comfort erg belangrijk. Maar wat maakt een parkeergarage nou eigenlijk goed? Aan welke eisen moet die voldoen? En hoe zorgt u ervoor dat uw parkeergarage volledig voldoet aan de wensen van de gebruikers?

Aspecten

De perfecte parkeergarage is niet zomaar gebouwd. Er zijn ontzettend veel aspecten om rekening mee te houden. De whitepaper van Triflex biedt concrete bouwstenen voor parkeerbeheerders, exploitatiebedrijven, gemeenten, architecten, vastgoedontwikkelaars en alle andere partijen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van parkeergelegenheden.

Whitepaper

In de whitepaper wordt dieper ingegaan op de thema‘s Veiligheid, Uitstraling & Comfort en Duurzaamheid & Onderhoud. Zo komen bewegwijzering, markeringen, de kracht van kleuren, stroefheid van het wegdek en betonconservatie aan de orde. En bieden we u concrete handvatten en tips voor de realisatie van een veilige en comfortabele parkeergarage.

U leest er alles over in de whitepaper van Triflex, Bouwstenen voor de perfecte parkeergarage.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie