Goede verlichting maakt werken een stuk lichter

Hoe belangrijk een goed verlichte werkplek is, werd reeds meerdere keren door experts bevestigd

Met de nieuwe PlanoSpot 360 KNX DE zet ThebenHTS het succesverhaal van de zeer platte PlanoCentro voort. Daarmee zorgt de PlanoSpot naast zijn flexibiliteit en platte uitstraling voor meer functionaliteiten die uiteindelijk meer comfort geven aan bijvoorbeeld uw werkplek.

 
Vierkant detectiebereik

Net zoals de PlanoCentro beschikt ook de PlanoSpot over het bewezen vierkante detectiebereik dat niet alleen het ruimte-ontwerp vergemakkelijkt, maar ook een totale detectie mogelijk maakt. Maar de PlanoSpot KNX kan nog meer: zijn spiegellens kan mechanisch tot 12° naar links en rechts worden gekanteld. Zo kan het detectiebereik ± 1 m worden verschoven om gewijzigde ruimte-indelingen beter te kunnen detecteren. Mocht hij eens te veel detecteren, dan kan het detectiebereik met de afstandsbediening van 64 m2 tot 22 m2 worden verkleind. Dankzij de gekalibreerde 3-kanaals menglichtmeting kunnen 2 lichtgroepen onafhankelijk worden geregeld. Functies zoals constante lichtregeling, adaptieve nalooptijd, 'eco plus' en nog veel meer ronden het prestatiepakket af.

 
Meerdere kleuren

De nieuwe PlanoSpot 360 KNX DE is in de kleuren wit, zwart en zilver verkrijgbaar. Tegen meerprijs zijn ook speciale kleuren mogelijk. Voor de opbouwmontage is een apart opbouwraam verkrijgbaar.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie