Daglicht, daglicht en nog eens daglicht

Prachtige daglichtoplossingen tot ruim 10 m2 én direct uit voorraad leverbaar!

Daglicht en leefcomfort zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe meer natuurlijk daglicht in een woning, hoe prettiger het wordt om er te verblijven. Daglicht heeft een positief effect op onze gezondheid. Vanuit die gedachte heeft Luxlight het grootste standaard platdakraam voor de particuliere woningsector ontwikkeld. Het resultaat is een ongekend groot lichtoppervlak tot ruim 10 m2. Luxlight onderscheidt zich met deze grote afmeting, van alternatieve producten zoals lichtkoepels en daglichtbuizen.

Inclusief levering en montage

Luxlight biedt gemak door een totaalconcept te leveren. Om optimaal en snel in te kunnen passen in het bouwproces, zijn de Basic-platdakramen van Luxlight direct uit voorraad leverbaar. Op de bouwplaats zorgt Luxlight voor een snelle, logistieke afhandeling. Een eigen team van monteurs zorgt voor een correcte levering en montage, waarbij de inzet van een kraan of ander groot materieel niet nodig is. Dit maakt de Luxlight producten uitermate geschikt voor toepassing bij uitbouw van woningen, bouwlocaties in woonwijken en in binnenstedelijke vernieuwingsprojecten.

Online bestelmodule voor alle inkopers in de bouw

De online bestelmodule past binnen het serviceconcept ‘Appeltje-Eitje’ dat gericht is op maximale ontzorging van de bouwprofessional. Met één druk op de knop maak u van een offerte een opdracht. Een bestelling kan 24 uur per dag worden geplaatst, en alle belangrijke informatie die de uitvoerende partij daarbij nodig heeft zoals technische specificaties, bak- en CAD-tekeningen is direct online beschikbaar.

Aannemers, zzp'ers, bouwmaterialenhandels en andere professionele partijen die platdakramen van Luxlight verwerken, kunnen op www.luxlight.nl/order gratis een account aanmaken.

Meer informatie vindt u op www.luxlight.nl en  www.luxlight.nl/order

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie