Het draadloze Gira eNet-systeem

Uitgekiende koppeling en besturing van de gebouwtechniek

Ook in oudere gebouwen kunnen de mogelijkheden van de nieuwste technologieën probleemloos worden geïntegreerd.


Met Gira eNet kunnen functies zoals licht- en jaloeziebesturing eenvoudig achteraf worden aangepast en onderling worden gekoppeld - zonder kabels aan te moeten leggen. Want met Gira eNet werkt alles draadloos.
Voor de bediening staat een reeks bedieningsapparaten ter beschikking – naast achteraf aan te brengen wandzenders en handzenders. Dankzij de eNet-server kan het systeem met de Gira control clients ook onderweg via de computer of mobiel met smartphone en tablet worden aangestuurd.

Verlichting, jaloezieën en scènes aansturen

Verlichting in- of uitschakelen en dimmen, jaloezieën en rolluiken openen en sluiten, handmatig of afhankelijk van het zonlicht: Met eNet-componenten van Gira kunt u alles draadloos besturen - afzonderlijk of afhankelijk van de situatie of behoefte, gekoppeld in zogenoemde scènes. Bestaande schakelaars of knoppen, bijvoorbeeld uit het systeem 2000 voor de licht- of jaloeziebesturing, kunnen eenvoudig door draadloze Gira eNet-bedieningselementen worden vervangen. Zo kunnen de reeds bestaande functies in het Gira eNet-systeem worden geïntegreerd, gekoppeld en via draadloze wand- en handzenders worden geregeld.

Huistechniek thuis met uw smartphone aansturen

Overal in huis heeft u met uw smartphone de huistechniek onder controle: Met de Gira eNet mobile gate app in combinatie met de Gira mobile gate kunt u alle functies van het draadloze Gira eNet-systeem heel comfortabel via het wifi-netwerk regelen. De gratis Gira eNet mobile gate app is verkrijgbaar voor toestellen met iOS- en Android-besturingssysteem.

Met de eNet-server het hele systeem koppelen en vanuit elke willekeurige plaats besturen

De Gira eNet-server is de intelligente besturingscentrale van het draadloze Gira eNet-systeem als het meer moet kunnen dan de standaardfuncties. Hiermee zijn ook comfortfuncties, zoals aanwezigheidssimulatie en tijdgestuurd openen en sluiten van jaloezieën mogelijk. Via de Gira eNet-server kan het hele Gira eNet-systeem worden geprogrammeerd, gevisualiseerd en geregeld. Toegang is mogelijk met verschillende bedieningsapparaten, bijvoorbeeld met de Gira control clients, computers, smartphones en tablets, zowel thuis als onderweg. Zo heeft u altijd onafhankelijk van de plaats waar u zich bevindt, de complete huistechniek onder controle.

 
Kijk voor meer informatie op de website van GIRA.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie