Ingetogen, stijlvol en verfijnd deur-, raam- en meubelbeslag

Frank Allart: Makers van exclusief Engels bouwbeslag sinds 1914.

Frank Allart vervaardigt een zeer uitgebreid programma deur- raam- en meubelbeslag, veelal gebaseerd op originele modellen uit een bepaalde stijlperiode.

De producten worden toegepast ter verfraaiing van de meest prestigieuze interieurs van de meest luxueuze gebouwen zoals paleizen, exclusieve hotels, sterren restaurants, ambassades en luxe woningen over de hele wereld. Het merk straalt traditie en historie uit en is uitgesproken Engels: ingetogen, stijlvol en verfijnd.

“Allart Select”: een ongeëvenaarde keuzevrijheid in deurbeslag

Laat uw fantasie de vrije loop met “Allart Select”. Meer dan 100 deurkruk en –knop ontwerpen om uit te kiezen, met overeenstemmende of aanvullende rozet- of schild ontwerpen, in een grote verscheidenheid aan maten. En daar eindigt het kiezen niet… Handelsonderneming J.P.M. Kok biedt een enorm programma draaiknoppen en afdekplaatjes. En met vele verschillende sluitfuncties bent u in de mogelijkheid om een ontwerpthema door te voeren in uw gehele project. Of misschien kiest u voor aanvullende of contrasterende thema’s om verschillende ruimtes te benadrukken.

Hoog afwerkingsniveau

Met een palet van meer dan 30 afwerkingen verkrijgbaar voor het gehele Frank Allart programma kunt u echt een blijvende indruk achterlaten. Alle Frank Allart producten zijn zorgvuldig en handmatig afgewerkt, met de grootst mogelijke aandacht voor detail om te voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse veeleisende klant.

Uitgebreide mogelijkheden

Het Frank Allart deur- en raamgrendel programma biedt een uitgebreide keuze om te voldoen aan hedendaagse toepassingen, terwijl het ook oplossingen biedt voor renovatie en restauratie projecten.
Het espagnoletprogramma is een van de meest uitgebreide en unieke programma's die verkrijgbaar is op de huidige markt. Want de espagnolet is te combineren met elke kruk of knop uit het Frank Allart assortiment. Bovendien een keuze uit wel 30 afwerkingen, waardoor een werkelijk gecoördineerde blik in het hele pand kan worden gecreëerd.

Maatwerk ook in kleine aantallen

Alle Frank Allart producten worden vervaardigd in de fabriek in Birmingham, waar ze de ervaring en de vaardigheden hebben om exclusieve en individuele onderdelen te maken geheel op maat naar uw wens en ontwerp. Met behulp van CAD-CAM ontwerp en engineering software, samen met traditionele modelmakerij, kan het productontwikkelingsteam een complete ontwerp- en vervaardiging service bieden.
En, in tegenstelling tot vele fabrikanten, hoeven aantallen niet noodzakelijkerwijs in honderden of duizenden: slechts een paar stuks voor dat specifieke project is haalbaar.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie