Houvast op de weg

Triflex staat 2 tot en met 4 februari op de Infra Relatiedagen in de Evenementenhal Hardenberg.

De laatste jaren heeft Triflex veel nieuwe producten ontwikkeld, zoals Triflex Asphalt Repro, Triflex SprayLine 2K en Triflex ParkLine. Triflex deelt graag deze kennis en ervaringen met u op stand 461.

Triflex Asphalt Repro

Triflex Asphalt Repro is een koud toepasbare gietmortel voor duurzame reparaties aan wegen. Het herstelde wegdek blijft jarenlang goed, waardoor nieuwe reparatiekosten en oponthoud door wegwerkzaamheden worden voorkomen. Triflex Asphalt Repro is een 2-componenten gietmortel op basis van Polymethylmethacrylaat (PMMA). Het is een groot voordeel dat Triflex Asphalt Repro universeel toepasbaar is voor herstellen van kuilen, bandensporen, herprofilering van asfaltoppervlakken etc. Het heeft een hoge duurzaamheid, zeer slijtvast bij mechanische belasting en is snel uithardend.

Triflex SprayLine 2K

Triflex SprayLine 2K is ontwikkeld om ‘snel weer door te kunnen rijden’. Triflex SprayLine 2K heeft een snelle uithardingstijd en korte droogperiode. Ideaal voor gesloten markeringen. Het product is zowel geschikt voor het opfrissen van agglomeraatmarkeringen als tussenlaagmarkering op wegen met een hoge verkeersdruk. Triflex SprayLine 2K is aan te brengen met 2-componenten markeringsmachine airless of met een airspraytechniek. Enkele voordelen van Triflex SprayLine 2K is dat het mechanisch belastbaar is, volledige hechting aan diverse ondergronden, elastisch koud appliceerbaar en voldoet aan stroefheidseisen na het toepassen van een nastrooimiddel.

Triflex ParkLine

Triflex ParkLine is ‘eenvoudig spuitbaar’ en prima geschikt voor het markeren van buitenparkeerplaatsen en ‘set-down’ gebieden. Triflex ParkLine is een 2-componenten oplosmiddelarme, kleurvaste verf op basis van Epoxy. Triflex ParkLine heeft als grote voordeel dat het slijtvast is en bestand tegen afschuifkrachten. Tevens is het duurzaam, snel drogend en UV/Olie/Diesel bestendig.

 
Wilt u meer weten over Triflex en wat voor een producten ze nog meer aanbieden? Kijk dan op de website van Triflex, vraag informatie aan of kom naar de Infra Relatiedagen in Evenementenhal Hardenberg (stand 461).

Infra Relatiedagen in Evenementenhal Hardenberg

De Infra Relatiedagen is hét trefpunt waar relaties in de grond-, weg- en waterbouwbranche elkaar ontmoeten. Voor de 17e keer wordt het evenement gehouden en ook deze keer verwacht de organisatie dat het wederom een groot succes gaat worden.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie