Unieke op maat gemaakte gevels van architectonisch beton

De gevel van uw pand. Hét visitekaartje van uw onderneming. En als u zich dan toch moet presenteren, waarom dan niet met een unieke gevel van Tomaello?

Een op maat gemaakte gevel van hoogwaardig architectonisch beton of terrazzo. In iedere denkbare uitvoering. Geeft uw onderneming de uitstraling die zij verdient.

Maatwerk gevels

Tomaello is betonspecialist sinds 1924. Honderden prefab gevels maakte en plaatste zij. Tot genoegen van tal van opdrachtgevers en in samenwerking met vele architecten en kunstenaars. Van strakke basic designs tot prestigieuze maatprojecten zoals:

Een Tomaello gevel van idee naar uitvoering

Tomaello werkt nauw samen met architecten en kunstenaars. Maar ook "gewone" bedrijven en particulieren zijn bij ons van harte welkom. Uw idee brengen wij naar de tekentafel. Zodra we het eens zijn over het ontwerp bepaalt u met onze vakkundige begeleiding de materialen, kleuren en afwerking van uw gevel. Voor een prachtige gevel die écht bij úw onderneming past. En vaak is er meer mogelijk dan u vooraf denkt!

Meer informatie

Voor een vrijblijvend vakkundig advies belt u met Giulio Tomaello via 010 434 20 60 of kijk op de website van Tomaello, of bezoek de Facebook pagina.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie