De Compact vouwdeur, een unieke bedrijfsdeur aan de buitenzijde van uw pand

De Compact vouwdeur is een unieke bedrijfsdeur die de voordelen van een roldeur en de voordelen van een geïsoleerde segmentdeur combineert in één systeem.

Omdat het deurblad zich tijdens het openen samenvouwt boven de opening is er weinig inbouwruimte benodigd en past deze deur in nagenoeg elke situatie.

Door het ontbreken van balansveren en extra looprails zijn de benodigde bouwkundige voorzieningen minimaal en is de Compact deur geluid- en onderhoudsarm.

Binnen en buiten montage

Wanneer binnen in een gebouw geen plaats is om een deur te monteren kan er gekozen worden voor montage aan de buitenzijde.  Vanwege het unieke railsysteem is de Compact vouwdeur hiervoor uitermate geschikt. De Compact deur past dus in alle gevallen en kan zowel binnen als buiten het gebouw worden toegepast.

Buitenmontage bescherming

Bij montage aan de buitengevel is het van belang dat de vouwdeur optimaal beschermd wordt tegen weersinvloeden zodat de kwaliteit en functionaliteit gewaarborgd blijft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het poedercoaten van het railsysteem en de beslagdelen en toepassing van  roestwerende scharnieren en bevestigingsmaterialen.

Nieuwe beschermkappen

Naast bovengenoemde maatregelen zijn er ook specifieke kappen beschikbaar die het deurpakket en de elektrische aandrijving beschermen tegen regen, sneeuw en hagel. Deze beschermkappen zijn onlangs gerestyled en verfraaid. De nieuwe kappen worden vervaardigd van lichtgewicht materialen en het design is slank met een moderne uitstraling. De mogelijkheid om een bedrijfsdeur aan de buitengevel te plaatsen met een zeer fraai uiterlijk geeft een meerwaarde aan elk bedrijfspand.

 
Voor meer informatie kijkt u op de website of neem contact op met het verkoopteam verkoop@rolflex.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie