Functionele én visuele topkwaliteit

Haspelkasten worden niet alleen toegepast om de brandslanghaspel te beschermen.

Daar waar hoge esthetische eisen aan het interieur worden gesteld zorgt een Saval haspelkast ervoor dat de brandslanghaspel het beeld niet verstoort maar toch optimaal bereikbaar is in geval van brand.

 
Saval haspelkasten worden vervaardigd uit verzinkte staalplaat van 1,5 mm dikte die garant staat voor solide opbouw. Nadat de kasten zijn gelast, worden ze voorzien van een lichte hechtprimer en RAL9010 (wit) structuurlak. Tevens kan de opdrachtgever zelf iedere eindkleur aanbrengen. Saval inbouwkasten zijn voorzien van een vaste daglijst wat zowel de stevigheid als de strakke afwerking ten goede komt. Voor de opbouwkasten is de daglijst optioneel. De speciale binnenliggende scharnieren kunnen zowel links- als rechtsdraaiend gebruikt worden. In de kasthoeken zijn magneetsluitingen aangebracht die de deur perfect op zijn plaats houden.

 
In alle modellen brengt Saval in de deur sparingen t.b.v. een handbrandmelder aan. Indien u deze niet gebruikt, zorgen de subtiele kunststof afdekkapjes (met of zonder logo) dat de kast zijn strakke uiterlijk behoudt. Op de afdekkapjes is exact voldoende ruimte voor een haspel pictogramsticker.

 
Voor meer informatie neemt u contact op met:
Saval Brandbeveiliging
076-5487230
info@saval.nl
www.saval.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie