Duco investeert in gloednieuw trainingscentrum voor installateurs

Duco Ventilation & Sun Control uit Veurne zet het nieuwe jaar sterk in met de opening van een eigen trainingscentrum.

Met de Duco Academy kan de fabrikant van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen beginnende en ervaren installateurs een gedegen én praktijkgerichte opleiding bieden. Hiermee wil Duco de kwaliteitsgarantie van zijn ventilatiesystemen versterken.

 
Voor een optimale werking van een ventilatiesysteem is een vakkundige installatie, inregeling van de debieten én een correct onderhoud essentieel. Met het oog op het realiseren van deze pijlers richtte Duco een eigen Academy op van 250 m2 in een bestaande vleugel van zijn bedrijfsgebouwen waardoor het nog beter kan inspelen op de noden van de installateur.

Geen traditioneel trainingscentrum

“Het garanderen van kwaliteit van onze Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen vormt onze topprioriteit en de installatie speelt daarbij een cruciale rol”, stelt Hendrik Dejonghe, marketing manager bij Duco. “Dankzij de Duco Academy kunnen we de lat erg hoog leggen op het gebied van kwaliteit. Bovendien is deze Academy geen traditioneel trainingscentrum.”

 
“De kosteloze opleiding tot erkend installateur van Duco’s ventilatiesystemen -Duco ‘VIP’- kan zowel bij Duco als bij de installateur ter plaatse gegeven worden én beperkt zich niet tot de zuivere theoretische productvoorstelling”, verduidelijkt Hendrik Dejonghe. “Ook aan de praktische benadering wordt er voldoende aandacht besteed. Snel en efficiënt kunnen de installateurs aan de hand van demo-opstellingen onder meer het inregelen van ventielen en afvoerventilatoren, en het onderhouden van de diverse systemen onder de knie krijgen. Daarnaast levert het de erkende installateurs tal van voordelen op!”

Win-winsituatie

“De opleiding is een win-winsituatie voor alle partijen, van fabrikant over finale gebruiker tot installateur. Zo kunnen installateurs zich met die kennis van collega's onderscheiden en kunnen ze hun klanten dus een mooi extraatje bieden”, besluit Duco’s marketing manager.

 
Klik hier voor meer informatie over de Duco Academy en schrijf je direct in!

« Nieuws overzicht