BUVA en Winkhaus leveren 2,5 miljoenste meerpuntssluiting

BUVA en Winkhaus werkten in december 2015 al 20 jaar intensief samen en staan op het punt hun 2.500.000ste deurmeerpuntssluiting te leveren in Nederland.

Om dat te vieren, geven ze speciaal voor deze gebeurtenis een lang weekend Münster (Duitsland) en een drone met camera weg aan de bewoner van het huis waarin dit slot geplaatst wordt.

Aansluiten op wensen van klanten

Rien Wisse, algemeen directeur bij BUVA: “Mooi om te zien dat we een dergelijk onwaarschijnlijk aantal hebben mogen leveren in Nederland met het trouwe huismerk van ons bedrijf. In de afgelopen 20 jaar is gebleken dat BUVA en Winkhaus steeds producten leveren die volledig aansluiten op de wensen van klanten en eindgebruikers, de bewoners. Door verder aan de slag te blijven met Lean manufacturing, oftewel slanke productie, en door in 2016 vol in te zetten op QRM en BIM, streven we onophoudelijk naar een optimale flow in de productieketen en maximale waardetoevoeging voor de klant. Dit is de grondgedachte van wat we met onze Winkhaus-samenwerking voor de hout- en kunststofindustrie willen betekenen. Gedurfde keuzes, digitale focus en de sterke klik met de mensen in de houten en kunststof deuren- en ramenindustrie is wat ons daarbij bindt met de Duitsers. Ons logistieke concept ‘LogiTime’, blijkt zeer succesvol en biedt onze klanten kansen in hun QRM-management.”

Doorlooptijd voorop

Volgens Erwin Wiggers van Winkhaus, is het spannend om met het partnerschap een nieuwe fase in te gaan waarin met name de efficiëntie van het productieproces en de doorlooptijd van de klant voorop staan: “BUVA en Winkhaus hebben veel gemeen. Behalve dat wij beiden zeer technisch georiënteerde ondernemingen zijn, richten wij ons ook op een sterke toekomstontwikkeling van de klant. Door het constant verder investeren in nieuwe bewerkingstechnologie, productietechnologie en logistiek wil Winkhaus een zeer belangrijke partner voor BUVA blijven, en samen een partner voor de industrie. Er is in het zeer brede programma altijd wel een oplossing mogelijk met flexibele leveringsmogelijkheden in alle prijssegmenten. Mede hierdoor heeft BUVA een prominente plaats verworven bij deurenfabrieken, timmerfabrieken en kunststof verwerkers.”

Barendrecht wacht vol spanning

De betreffende 2,5 miljoenste deurmeerpuntssluiting is inmiddels bij Winkhaus geproduceerd en zal in Barendrecht aankomen. De komende maanden zal gevolgd worden bij welke woning dit slot wordt ingebouwd.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie