P17 tempra PRO industriële stekkers

Nieuw in het assortiment van Legrand Nederland.

Om het installatiegemak te vergroten, lanceert Legrand Nederland nieuwe industriële stekkers (IEC).

Gebruikers van industriële stekkers willen kwaliteit met een marktconforme prijs. Stekkers die een veilige connectie garanderen, weersbestendig zijn en tegen een stootje kunnen. De nieuwe P17 tempra PRO stekkers van Legrand voldoen aan al deze wensen en eisen.  Deze stekkers kunnen in binnen- en buitentoepassingen worden toegepast en ze voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen.

Installatiegemak

Installatiegemak is het uitgangspunt bij dit assortiment. Een gepatenteerd snelopenings-/snelsluitsysteem van de stekker en de koppelstukken zorgen voor een snelle aansluiting van de producten. Voor vlot kabelstrippen zijn de nodige markeringen voorzien op de aansluitklemmen en om een optimale trekontlasting te garanderen worden de mobiele producten altijd met draaiwartels geleverd.

Innovatief design

De contactdozen hebben een innovatief design. Ze kunnen op twee manieren geplaatst worden met een hellingshoek van 5° of 25°. Per klem wordt één soort schroef voorzien en er is voldoende ruimte om de bekabeling netjes weg te bergen. Het deksel wordt met vier schroeven bevestigd op de basis. Het mechanisme met de schroefaansluitingen kan verwijderd worden uit zijn basis. Dit maakt de aansluiting gemakkelijker. De basis is voorzien van vier getapte kabelingangen met uitdrukbare plaatjes. De klapdeksels op de stekkers en de contactdozen kunnen in openstaande positie geblokkeerd worden, waardoor de connectie vlot verloopt.

Volledig assortiment

Het assortiment is beschikbaar in spanningen van 110 V, 250 V, 400 V en 500 V, zowel in IP44 als IP66/67.
Legrand Nederland  heeft een volledig assortiment  bestaande uit koppelstekkers, rechte en de haakse stekkers en met toestelcontactdozen, opbouw wandcontactdozen, half inbouw contactdozen en de half inbouw contactdozen met vergrendeling/schakelaar.

Toepassingen

De P17 tempra PRO industriële stekkers zijn geschikt voor utiliteitsprojecten en industriële  toepassingen: zoals winkelcentra, markten, ziekenhuizen en kantoorgebouwen tot datacenters, de voedings- en de transportsector en vele andere toepassingen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie