Deuren openen naar nog meer mogelijkheden

Nieuwe website ASSA ABLOY Entrance Systems brengt alle toegangssystemen samen op één plek.

Op de vernieuwde website, assaabloyentrance.nl, zijn alle totaaloplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems makkelijk toegankelijk. Alle automatische deuren, industriële deuren, dock systemen, hangardeuren, snelroldeuren en servicediensten zijn nu op één plaats te vinden.

 
Eén leverancier voor alle toegangen

De organisatie biedt klanten een unieke kans om een beroep te doen op één leverancier voor al hun toegangen aan de vóór-, achter- en binnenkant van ieder gebouw. Het aanbod omvat Besam automatische deuren, Crawford industriële deuren en laad- en lossystemen, Albany snelroldeuren en Megadoor hangardeuren, net als een ruim service, onderhoud en moderniseringsaanbod ongeacht het merk.

 
Uitgebreid productenoverzicht

De website biedt klanten, voorschrijvende partijen en iedereen in de bouwbranche een uitgebreid productenoverzicht en makkelijk te downloaden documentatie zoals technische tekeningen, BIM objecten, EPD’s (Environmental Product Declarations) en bestekteksten.

 
Win nu overnachting in het nieuwe W hotel!

Deze nieuwe stap als totaalleverancier is voor ASSA ABLOY Entrance Systems een feest, en ze viert dit graag samen met u. Kijk nu op assaabloyentrance.nl, vindt de 3 W-tjes over ASSA ABLOY Entrance Systems en win een overnachting voor twee personen in het nieuwe trendy 5 sterren W hotel in hartje Amsterdam.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie