Leveren van nieuwe liften gebaseerd op de laagste total cost of ownership

Een originele lift op maat, levering en plaatsing volgens de opgegeven bouwkundige specificaties en de geldende richtlijnen, met de laagste TCO.

Astralift is als grootste zelfstandige, merkonafhankelijke liftenfirma van Nederland gespecialiseerd in custom design liften voor elk gebruik.

Van personenliften, mindervalidenliften en lage snelheid (platform) liften tot goederenliften, autoliften en schaarheftafels. Van heel klein tot heel groot, niets is een probleem. Deze liften zijn altijd opgebouwd uit vrij op de markt te verkrijgen onderdelen. Of het nu gaat om een grachtenpand, een monument of volledige nieuwbouw, zij zorgen voor de juiste oplossing.

Unieke zelfdragende schachten

Astralift heeft zijn eigen unieke modulaire zelfdragende stalen schachten. Deze worden in 3D geëngineerd. Ook het gehele fabricageproces wordt in eigen fabriek uitgevoerd. Deze schachten zijn volledig te integreren in het ontwerp van de architect en/of de ontwerper, of het ontwerp nu strak, modern, vintage of industrieel is. De designafdeling is altijd op de hoogte van de laatste trends en materialen.

Vervanging en onderhoud

Astralift kan ook liften vervangen, moderniseren, repareren of onderhouden. Astralift doet dit op basis van vrij op de markt verkrijgbare liftonderdelen en op basis van een conditiemeting op locatie, zodat zij de klant kunnen adviseren over de exacte kosten, in plaats van slechts een prijs op de offerte te noemen. Zij kijken naar de levensduur van de toe te passen materialen in samenspraak met de klant.

Bestekservice

Astralift levert een volledige bestekservice, zodat er altijd meegedacht wordt over de juiste oplossing voor de eindgebruiker.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie