Gira KNX-systeem biedt speciale oplossingen voor de meest uiteenlopende gevaren

Meer veiligheid, in het dagelijkse leven en in noodsituaties.

Voor een veilig gevoel, dag én nacht, zorgen de veelzijdige veiligheidsfuncties die kunnen worden gerealiseerd door de koppeling aan de Gira HomeServer.

Of het gaat om inbraak, brand of storm, het Gira KNX-systeem biedt speciale oplossingen voor de meest uiteenlopende gevaren.
Speciale toepassingen zoals paniekschakeling, videobewaking en aanwezigheidssimulaties garanderen een optimale bescherming van woning en bewoners.

Realistische aanwezigheidssimulatie

De aanwezigheidssimulatie zorgt voor een ontspannen vakantie. Deze geeft het gebruikersgedrag in de woning natuurgetrouw weer door middel van een intelligente opnamefunctie om zo inbrekers met succes af te schrikken. Zo worden jaloezieën 's morgens geopend en 's avonds op wisselende tijden gesloten, lampen worden in- en uitgeschakeld en zelfs de televisie gaat soms aan. Voor een buitenstaander wordt zo de indruk gewekt, dat de bewoners gewoon thuis zijn.

Visuele veiligheidscontrole dankzij camerabewaking

Via de Gira Control Clients, op de PC of via de smartphone, de Gira HomeServer biedt de mogelijkheid om meerdere zones van een woning of perceel in het zicht te houden. Via het netwerk kan een willekeurig aantal camera's direct in de gebouwbesturing worden geïntegreerd. Wanneer een bewegingsmelder activiteit registreert, kunnen de camerabeelden van de betreffende zone automatisch worden vastgelegd en opgeslagen. Naar wens krijgen de bewoners ook een directe melding op hun smartphone.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie