Vlakkelichtkoepel nu ook met triple beglazing

De vlakkelichtkoepels van Heruvent B.V. zijn tegenwoordig ook leverbaar met drievoudige beglazing.

Deze samenstelling heeft een nog betere isolatiewaarde dan het HR++ glas dat standaard wordt toegepast. Door tweevoudige argongas vulling behaalt het glas een U waarde van 0,6 W/m2K volgens NEN-EN-673.

 
De daklichten met drievoudige beglazing behouden hetzelfde uiterlijk en worden geleverd zonder tussenroedes. De daklichten worden in één geheel geleverd waarbij het glas dus al is verwerkt in de geïsoleerde opstand.

Zonwering optioneel

 
De binnenzijde van de daklichten zijn reeds afgewerkt met een RAL9010 witte coating. Eventueel kunnen de daklichten worden voorzien van elektrische buitenzonwering of binnenzonwering.

Gelaagde binnenruit

 
Uiteraard is ook de triple beglazing bij Heruvent B.V. voorzien van een gelaagde binnenruit. Er zijn diverse uitvoeringen leverbaar uit voorraad of binnen enkele weken. Met de online prijsconfigurator kan een geïnteresseerde zelf de afmeting en uitvoering selecteren waarbij direct de prijs verschijnt op het scherm.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie