Esthetische RWA oplossingen met verborgen bediening

Brakel Atmos levert speciale uitzetramen en structureel uitgevoerde glaslamellen.

Brakel Atmos speelt met speciale uitzetramen én structureel uitgevoerde glaslamellen in op de toenemende vraag naar esthetische rook- en warmteafvoer systemen.

Inova: stijlvol ventilatieraam voor geveltoepassing

De Brakel®Inova is een natuurlijk ventilatieraam dat geschikt is voor natuurlijke, dagelijkse ventilatie en voor brandventilatie. De Inova is, met zijn slanke profiel, een esthetisch hoogwaardig ventilatieraam voor geveltoepassingen. De bediening van het raam is volledig weggewerkt in de constructie.

Luma: esthetisch uitzetraam voor in het dak

Het esthetische (brand)ventilatieraam Brakel® Luma is geschikt voor daktoepassingen waarbij zowel interne als externe vormgeving een belangrijke rol speelt. De Luma heeft een geringe inbouwhoogte en in gesloten stand is de bediening volledig in het frame weggewerkt. Daarbij heeft de Luma thermisch gescheiden profielen.

Lumera: uitzetraam voor structurele glasdaken

De Brakel®Lumera is net als de Brakel®Luma een hoogwaardig architectonisch, duurzaam (brand)ventilatieraam voor in het dak. De Lumera heeft slanke profielen en de bediening is onzichtbaar weggewerkt in het frame. De Lumera is speciaal ontwikkeld voor structurele glasdaken met een kleine dakhelling en kent ook een trapeziumuitvoering.

Estra TG-Top: thermisch gescheiden structurele glaslamellen

Het Brakel®Estra louvresysteem wordt verticaal toegepast en is eveneens geschikt voor zowel dagelijkse ventilatie als rook- en warmteafvoer. De Estra is mooi en strak vormgegeven en komt volledig tot zijn recht in situaties met veel glas. De Estra TG-Top is bovenscharnierend uitgevoerd, heeft een vlakke aansluiting en kan semi- of volledig structureel worden uitgevoerd.

EN 12101-2 gecertificeerd

Zowel de uitzetramen als Brakel®Estra TG Top zijn EN 12101-2 gecertificeerd.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie