Sika’s afdichtingen voorkomen verspreiding gas, rook en vuur

Brandwerende oplossingen dankzij afdichtingen Sika.

Rook en hitte door brand kunnen door openingen en voegen in naastgelegen ruimten binnendringen en bewoners, vooral tijdens hun slaap, in gevaar brengen.

De brandwerende oplossingen van Sika dichten doorvoeren en voegen af en voorkomen de verspreiding van gevaarlijke gassen, rook en vuur.

 
Afgedichte wanden, vloeren en plafonds helpen om de brand in een kleinere ruimte vast te houden, zodat er meer tijd is voor een veilige evacuatie. Daarnaast wordt de schade aan het gebouw (en de herstelkosten) beperkt.

 
Brandwerende producten van Sika

  • Sikasil®-670 Fire - één-component elastische brandwerende siliconenafdichting voor voegen. Een brandwerende afdichting van dilatatie- en verbindingsvoegen in wanden en vloeren binnen en buiten;
  • Sikacryl®-620 Fire - één-component brandwerende acryl zwelafdichting. Een brandwerende afdichting van verbindingsvoegen en vullen van openingen rondom kabels, leidingen en andere doorvoeringen.

 
Heeft u interesse en wilt u meer weten over de brandwerende oplossingen van Sika, neem dan contact op met info@nl.sika.com of download onze brochure ‘brandwerende oplossingen van Sika’.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie