Een foto zegt meer dan 1000 woorden...

Orona biedt oplossingen voor het verticaal transport in gebouwen: van zorginstelling tot monument.

Orona 3G, het product- en -dienstenplatform, is een reeks oplossingen voor liften, roltrappen en rolpaden, aangepast aan zowel nieuwe als bestaande gebouwen.

 
Orona biedt oplossingen voor het verticaal transport in zorginstellingen, commerciële gebouwen, hoogbouw, liften voor zware ladingen, woongebouwen, monumentale gebouwen etc.

 
Maar één beeld zegt meer dan 1000 woorden, bekijk de referentieprojecten van onder andere prestigieuze projecten als: Station Amsterdam Centraal, Rotterdam RET, Brusselse Metro, Barcelona Metro op onze website.

Orona roltrappen en rolpaden

Bij onze roltrappen en rolpaden is veel aandacht besteed aan eco-efficiëntie, vormgeving en bouwkundige aanpasbaarheid en veiligheid. Onze installaties zijn geschikt voor commerciële en openbare gebouwen en integreerbaar in alle gebouwtypen. Er is een scala aan ontwerpmogelijkheden die aan elke installatie en natuurlijk uw gebouw, esthetische meerwaarde geven. U kunt kiezen uit verschillende materialen, structuren, kleuren, bekledingen, verlichtingen balustrades etc. De oplossingen overtuigen niet alleen op esthetisch en functioneel vlak maar voldoen tevens aan de strengste normen voor veiligheid en toegankelijkheid.

Orona in het kort:
  • grootste integrale capaciteit voor liftproductie in Europa;
  • twee fabrieken in Europa;
  • 4.507 servicegerichte professionals;
  • 1 op de 10 nieuwe liften in Europa is een Orona;
  • in meer dan 100 landen zijn Orona-producten geïnstalleerd;
  • wereldwijd zijn 250.000 liften uitgerust met Orona-technologie.
Meer informatie

Meer weten over wat Orona voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We vertellen u graag meer!

 
www.orona.nl
 

info@liften.nl
 

(+31) 0172 44 61 16

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie