Lakeman biedt met LML-XXS-serie volwaardige personenliften voor kleine ruimtes

Kleine liften Lakeman succesvol toegepast, vooral in Amsterdam.

In het centrum van grote steden zijn veel historische, monumentale en karakteristieke panden te vinden. Helaas zijn de bouwkundige ruimtes in deze gebouwen vaak beperkt en de hefhoogtes groot.

Daarom zijn plateauliften met vasthoudbediening, stoeltjesliften langs leuningen of kleingoederenliften niet altijd wenselijk. Bij restauratie van deze vaak hoge panden is er juist vraag naar een volwaardige personenlift.

Kleine lift - kleine liftschacht

Speciaal voor bouwkundige situaties met een beperkte ruimte voor een liftschacht heeft Lakeman de LML-XXS-serie (extra extra small) ontwikkeld.
Deze personenlift past vanwege de zeer beperkte afmetingen al in een schacht van 1,1 x 1,1 m, oftewel de ruimte die een kast in beslag neemt. Dit voorkomt een eventuele doorbraak van (monumentale dragende) balklagen. Onder voorwaarden zijn kleinere schachtafmetingen mogelijk.
Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Ook kunnen we de XXS-lift uitvoeren zonder liftput en dakopbouw.

Bouwkundige voordelen
  • inwendige schachtafmetingen vanaf 1,1 x 1,1 m., onder voorwaarden is kleiner mogelijk;
  • geen doorbraak van (monumentale dragende) balklagen;
  • geen liftput;
  • geen dakopbouw.
Gebruiksvriendelijk en veilig

De lift heeft een volledig gesloten cabine en is uitgevoerd met automatische schuifdeuren. De bediening in de cabine is automatisch. U hoeft de drukknop dus niet langer tijdens de gehele rit in te drukken.

Voordelen voor gebruikers/eigenaren
  • afgesloten cabine;
  • automatische deuren;
  • automatische bediening.

 
De XXS-lift kan zowel met een hydraulische als een tractie-aandrijving worden uitgevoerd:

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie