Ecophon Bandraster plafondpanelen

Perfect voor renovatie van open kantoren

Zakelijke huurders stellen steeds hogere eisen aan kantoren op het gebied van akoestiek en design. Daarom moeten steeds meer vastgoedeigenaren hun gebouwen renoveren en aanpassen aan eigentijdse wensen.

 
Daarnaast moeten ruimtes flexibel zijn qua indeling zodat het gebouw kan worden aangepast aan veranderingen in de organisatie. De nieuwe Ecophon Bandrasterpanelen vervangen de panelen in bestaande bandrastersystemen zónder dat de bandrasters en metalen profielen vervangen hoeven te worden. Het resultaat is een perfecte geluidsomgeving én een modern beeld in het interieur.

Flexibele ontwerpmogelijkheden

De Ecophon reeks bandrasterpanelen bestaat uit drie hoofdproducten:

Alle uitvoeringen zijn leverbaar in een aantal standaard moduul lengtes en breedtes die individueel  uitneembaar zijn voor gemakkelijke toegang tot het plenum.

Functioneel én duurzaam

Ecophon Bandrasterpanelen worden zoals alle Ecophon panelen gemaakt van 3e generatie glaswol, een combinatie van 70% gerecycled glas en een plantaardig bindmiddel. Mede daardoor heeft Ecophon een van de laagste CO2 footprints in de markt. De panelen zijn 100% recyclebaar.

Inspiratieproject

Joulz Rotterdam.

 
Vraag meer informatie en/of de brochure aan met de informatieaanvraagknop.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie