Naast het leveren van gevelelementen aan nieuwbouwprojecten, is De Groot Vroomshoop Houtbouw B.V. ook uw partner als het gaat om renovatie van gevels

Hierbij leveren zij complete gevels, maar ook onderdelen van gevels. Het renovatieproces wordt uitgevoerd door het bouwteam.

Keuzes binnen dit proces worden gezamenlijk gemaakt. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan keuzes op het gebied van bekleding en details. Juist bij renovatie heeft prefab en modulair bouwen een groot voordeel. Door de korte bouwtijden wordt overlast voor bewoners en omgeving tot een minimum beperkt. Op één dag kan namelijk één gevel van een woning geheel gerenoveerd worden, zonder dat de bewoners hun huis moeten verlaten.

 

Kantoor getransformeerd tot prachtig woongebouw

Voor de bijzondere renovatie en transformatie van het voormalige kantoorgebouw De Admiraliteit heeft ABB Bouwgroep te Sliedrecht De Groot Vroomshoop Houtbouw B.V. opdracht gegeven voor het leveren van alle prefab gevelelementen voor deze bijzondere renovatie.

 

 
Het project omvat de transformatie naar maar liefst 658 zelfstandige woonstudio’s en appartementen, 250 parkeerplaatsen, 800 fietsenstallingen en 500 inpandige bergingen.