Duco.tv toont nieuwe en vernieuwde installatie- en onderhoudsvideo’s

Het uitgelezen ‘tv-kanaal’ om alle oplossingen te ontdekken die Duco in huis heeft.

Omdat beelden nog steeds meer zeggen dan woorden, ontwikkelde Duco met Duco.tv een specifiek kanaal waarop diverse reportages kunnen bekeken worden.

Met enkele nieuwe en vernieuwde instructiefilms beschikt u opnieuw over de meest recente informatie voor een optimale werking van uw Duco-product.

Eenvoudige navigatie

Maak kennis met Duco.tv, het uitgelezen ‘tv-kanaal’ om alle oplossingen te ontdekken die Duco in huis heeft. Via een thematisch overzicht kan u eenvoudig navigeren tussen de talrijke video’s, gaande van tot de verbeelding sprekende realisaties tot stapsgewijze instructiefilms om uw Duco-product 100% correct te laten functioneren.

Vernieuwde installatiefilms

Deze laatste rubriek werd recent aan een update onderworpen. Zo werden de installatiefilms van het Duco Comfort System en het Duco Comfort Plus System volledig vernieuwd. En om het plaatje compleet te maken, werd de installatiefilm van het Duco CO2 System, en de onderhoudsfilm van de DucoBox Silent en de DucoBox Focus aan de lijst toegevoegd.

 
Heeft u dus een vraag over het installeren of onderhouden van uw Duco-product? Dan vindt u in deze rubriek zeker uw gading!

 
Bekijk de website.

« Nieuws overzicht