Dakrenovatie? Garantgum speelt al jaren de hoofdrol

Ieder jaar worden veel gebouwen, zowel nieuwbouw als renovatie, voorzien van Garantgum dakbedekking.

Troelstra & de Vries uit IJlst is al jaren een betrouwbare partner op het gebied van bitumineuze dakbedekking. Dakrollen van hoogwaardige kwaliteit, goede prijs en een uitstekende levensduurverwachting, toepasbaar in zowel nieuwbouw als renovatie.

Garantgum staat al tijden aan de top
  • extreem sterk APP membraan;
  • duurzaam, waterdicht en UV- en weerbestendig;
  • 100% Nederlandse topkwaliteit;
  • eenvoudig en snel verwerkbaar;
  • voor platte en licht hellende daken.

Ieder jaar worden veel gebouwen, zowel nieuwbouw als renovatie, voorzien van Garantgum dakbedekking. Zo ook het ROC de Friese Poort in Leeuwarden. De bestaande dakbedekking was hoognodig aan vervanging toe. Het dak van het gebouw werd overlaagd met 2500 m2 Garantgum 470K24, een gemineraliseerde APP dakbaan. Dit leverde een prachtig resultaat op.
Naast Garantgum bestaat het bitumineuze assortiment van Troelstra & de Vries uit o.a. de producten Varyflex, Unicoat, Sopralene Optima en APAX.

DUBOkeur label

Sinds december 2014 draagt de unieke dakrol APAX officieel het DUBOkeur label. APAX heeft zeer gunstige milieutechnische aspecten als bijzonder vriendelijke recyclemogelijkheden en een extreem lange levensduur. Daarnaast is deze dakrol eenvoudig en snel te verwerken, is licht van gewicht en als éénlaagssysteem bijzonder geschikt voor renovatieprojecten.
Als onderdeel van de SOPREMA groep omvat het assortiment van Troelstra & de Vries, naast bitumineuze membranen, ook synthetische membranen (FLAG), vloeibare waterdichting (ALSAN), zonne-energie oplossingen, groendaken en isolatie.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via info@troelstra-devries.nl of bel (0515) 53 30 000.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie