Emco levert schoonloopzone in tegelvorm: emco Conform

Hoogwaardige en duurzame schoonlooptegels voor binnen en buiten.

Emco is specialist op het gebied van entreematsystemen en schoonloopzones en biedt toepassingen voor zowel de binnen- als buitenentree.

Sinds kort heeft emco een schoonloopzone ontwikkeld die leverbaar is in tegelvorm, de emco Conform.

Duurzame en hoogwaardige vuilopname

Emco komt met de schoonlooptegel emco Conform tegemoet aan de vraag naar een kwalitatief hoogwaardige schoonloopzone die eenvoudig te plaatsen is, het snijverlies beperkt en bovendien uitwisselbaar is wanneer één van de tegels beschadigd is.

 
De emco Conform schoonlooptegel is gemaakt van ECONYL garens (100% Polyamide). Deze hoogwaardige ECONYL garens zorgen voor een hoge opname van fijn vuil en vocht. De schoonlooptegels kunnen worden gereinigd door middel van een stofzuiger.

 
De gangbare afmeting (50 x 50 cm) van de schoonlooptegel zorgt voor een beperkt snijverlies. De emco Conform is te leveren in verschillende kleuren en kan daarnaast worden gecombineerd met een inbouwraam.

 
De emco Conform schoonlooptegel is geschikt voor verschillende type gebouwen, zoals kantoren, verzorgingshuizen, appartementencomplexen en hotels.

Veilig en functioneel

Primair zorgen de emco schoonloopzones en entreematsystemen voor een functionele en veilige entree. Functioneel uit oogpunt van een goede vuil- en vochtopname, maar daarnaast ook voor een hogere mate van veiligheid, door het beperken van uitglijdingsgevaar en door het gebruik van brandvertragende grondstoffen.

Combineren

Verder dragen de emco entreematsystemen bij aan een onderscheidend design en positieve beeldvorming binnen het architectonisch geheel. Door de vele inbouwhoogtes zijn ze in combinatie met iedere vloer toepasbaar.
Emco levert aluminium entreematsystemen, LED-verlichting in combinatie met entreematsystemen, schoonloopzones en zwembadroosters voor alle gebouwen.

Informatie

EMCO Benelux B.V.
Tel.: (073) 599 83 10
bouwtechniek@benelux.emco.de
 
www.emco-bau.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie