Massief hout zorgt voor stijlvolle renovatie en transformatie

Derako biedt met haar massief houten plafondsystemen dé oplossing.

Bent u op zoek naar een praktische maar toch stijlvol systeem voor plafondrenovatie, dan biedt Derako met zijn massief houten plafondsystemen de oplossing.

De systemen zijn vooral geschikt voor toepassing in de utiliteitsbouw en verschaffen een natuurlijke maar zeker ook moderne uitstraling bij de renovatie van o.a. winkelcentra, kantoorgebouwen en zwembaden.

 
Unieke en eigentijdse uitstraling

Zowel het massief houten lineair als grill systeem, zijn geschikt voor projectmatige plafondrenovatie projecten. De systemen voor het plafond zijn in diverse houtsoorten en maatvoeringen leverbaar. Doordat de houtelementen op verschillende afstanden te plaatsen zijn, kunt u het plafond een geheel unieke en eigentijdse uitstraling geven.

 
Sinds kort is er ook de mogelijkheid bijgekomen om CNC vervaardigde massief houten panelen of waaiervormige panelen toe te passen. Deze laatste panelen zijn o.a. toegepast in het recent opgeleverd project ‘Broadway Circle’.

 
Renovatieproject Broadway Circle London

Het project ‘Broadway Circle’ maakt deel uit van een zeer omvangrijk project ‘5 Broadgate’ dat ontworpen is door Make architecten. Broadway Circle is als bestaand gebouw geheel gerenoveerd en omgetoverd in een modern en sfeervol uitgaanscentrum dat plaats biedt aan o.a. restaurants, cafés, kleine eetgelegenheden en een sportschool.

 
Bij de renovatie is het Derako Grill systeem toegepast in de uitvoering van FSC gecertificeerd lariks hout. Om aan te sluiten bij de ronde gebouwvormen zijn in dit project de nieuwe Derako waaier grill panelen toegepast die geheel op maat gemaakt zijn. Dankzij een gedetailleerd meegeleverd legplan waren de panelen eenvoudig en snel te monteren.

 
Derako voor duurzaamheid en volledige support

Vanaf de oriëntatie tot en met de uiteindelijke installatie biedt Derako volledige ondersteuning en werkt vanuit een duurzame en kwaliteitsgerichte denkwijze. Zo is Derako o.a. Cradle to Cradle, FSC, PEFC, ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd en voldoet hiermee aan de criteria die de overheden stellen aan het ‘Duurzaam inkopen’.

 
Lees hier meer over wandrenovatie met hout en gevelrenovatie met hout.

« Nieuws overzicht