Insulation Solutions, de maatwerk specialist voor uw isolatie

Ontdek de kracht van Insulation Solutions voor al uw renovatieprojecten.

Alle tekenen wijzen er op dat bouwwerkzaamheden voor de komende jaren grotendeels renovatiewerkzaamheden zullen zijn. Dat wil zeggen: onderhouden, aanpassen, repareren, verbeteren, transformeren en hergebruiken.

Toch lijkt ‘de bouw’ maar moeilijk zonder de oude vertrouwde nieuwbouw te kunnen.

 
Renoveren is maatwerk, en is zodoende moeilijker, lastiger, en risicovoller dan nieuwbouw, althans voor wie de nodige kennis en ervaring mist. Insulation Solutions is voor u dé perfecte partner die u professioneel kan adviseren, en met het uitgebreide maatwerk assortiment van Sonorex snel én exact kan leveren wat er voor uw situatie gevraagd wordt.

Advies op maat

Of het nu gaat om industriegebouwen, utiliteitsgebouwen of om technische installaties: de samenwerking met Insulation Solutions levert u als professional altijd voordeel op. In geval van renovatievraagstukken hebben onze adviseurs aan een half woord genoeg om u een advies op maat te verschaffen.

 
Op basis van de thermische-, brandveiligheids- en geluidsisolatie-eisen kunnen zij u precies adviseren welke producten uit het assortiment voor u de juiste keus zijn en hoe u die op de meest efficiënte en economische manier verwerkt.

 
Al deze producten leveren ze snel, op maat, en waar nodig bewerkt: behalve voor levering uit voorraad kunt u op Insulation Solutions een beroep doen voor zagen, stansen, cacheren en sealen en nog tal van andere bewerkingen om te komen tot maatwerkoplossingen voor isolatiedoeleinden.

Soepele voortgang

Waar kwaliteitscertificaten vereist zijn kan Insulation Solutions die overleggen, en in samenspraak met u kunnen ze een leveringsschema met u afspreken dat perfect aansluit bij uw planning. Zo helpen ze u stagnaties en stapels voorraden op de bouwplaats te voorkomen, en garandeert Insulation Solutions u een snelle en soepele voortgang van uw project.

Vooraf goed nadenken

In een renovatie is niets hetzelfde, en doorgaans repeterende zaken zijn veelal niet repeterend. Om tot een vereist eindresultaat te komen kan er beter vooraf goed worden nagedacht over slimme oplossingen, zodat men tijdens de uitvoering niet voor verassingen (lees: onnodige kosten) komt te staan.

 
Een groot aantal opdrachtgevers maakt reeds gebruik van de expertise van Insulation Solutions en onze kwaliteiten in maatwerk. Wij dagen u uit om dit ook te ervaren!

« Nieuws overzicht