BREEDVELD pakt primeur met Griggio Skin & Finger protection zaag

Veiligheid boven alles!

De productieafdeling van BREEDVELD mobiele wandsystemen heeft een Nederlandse primeur: de reeds goed uitgeruste werkvloer is uitgebreid met de Griggio Unica Safe. Deze unieke zaag klapt binnen 5 milliseconden na contact met de menselijke huid direct onder de zaagtafel. De machine is vervolgens na circa 2 minuten weer volledig bedrijfsklaar.


Mobiele wandsystemen

BREEDVELD produceert een breed scala aan hoogwaardige mobiele wandsystemen. Om daar echt onderscheidend in te kunnen zijn, hecht het bedrijf veel waarde aan de combinatie van techniek en menselijk kapitaal. In het team zit veel kennis en knowhow en daar springt BREEDVELD graag zuinig mee om. Bovendien ziet het bedrijf het als haar plicht om het personeel zoveel mogelijk tegen potentiële bedrijfsongevallen te beschermen. De nieuwe Griggio Unica Safe met Skin & Finger Protection is daarmee een prachtige aanwinst. De investering past naadloos in het veiligheidsbeleid van BREEDVELD.


Machinehandel van Nuland die de Griggio formaatzaagmachine levert is er trots op. ‘Het gaat om één van de meest innovatieve ontwikkelingen op het gebied van houtbewerking van de laatste jaren.’ In het onderstaande filmpje is goed te zien hoe nauwgezet de Skin & Finger protection zaag op huidcontact reageert.
 


« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie