GSW anti-inbraakfolie vertraagt inbraakpogingen aanzienlijk

Reijntjes Interproject bv monteert glasversterkende en veiligheidsverhogende folies.

GSW anti-inbraakfolie, ook wel veiligheidsfolie genoemd, is een heldere raamfolie die in verscheidene diktes en types leverbaar is.

Aangebracht op ramen zorgt deze vorm van glasbeveiliging voor extra versterking en het bijeenhouden van onverhoopt rondvliegende splinters. 

Anti-inbraak

Afhankelijk van de dikte van de folie zal een inbraak moeizamer verlopen waardoor inbrekers sneller geneigd zijn op te geven omdat de pakkans toeneemt. Neem bijvoorbeeld de GSW 12mil anti-inbraakfolie: voor indringers een ware uitdaging om deze sterke folielaag te breken. Naast dat er veel geweld gebruikt moet worden, ontstaat er geluid dat, in combinatie met een alarminstallatie, afschrikwekkend zal werken.

Anti-explosie en doorvalbeveiliging

De veiligheidsfolie is er ook in de typen anti-explosie en doorvalbeveiliging. Deze folie zorgt ervoor dat het glas wordt versterkt en zo beschermd is tegen invloeden van buitenaf.
Explosiewerende folie wordt achter de kliklijsten van het kozijn aangebracht. Het monteren en demonteren van de kliklijsten dient door een gespecialiseerd bedrijf te gebeuren. Na het aanbrengen van de anti-explosiefolie kunnen de lijsten weer teruggeschroefd worden in het kozijn.
Is dat niet mogelijk, dan gebruikt Reijntjes interproject een anti-explosiestrip. Dit type kan alleen aangebracht worden op kunststof, houten, metalen en aluminium kozijnen waar zich een vlakke ondergrond bevindt.

Veiligheid medewerkers

De veiligheid van werknemers in (bedrijfs)panden is gebaat bij toepassing van GSW veiligheidsfolie. Een glasbreuk bij onbeveiligd glas kan zorgen voor rondvliegende glasscherven met alle schade van dien.
De veiligheidsfolie zal het glas bijeenhouden en wordt de verspreiding van glassplinters tegengegaan.

Hét alternatief voor gehard glas

Het aanbrengen van anti-inbraakfolie is vaak een goedkoper alternatief voor gehard of gelaagd glas. Zo hoeven complete ruiten niet vervangen te worden en is schilderwerk achteraf niet nodig.

 
Veiligheidsfolie kan ook worden gecombineerd met zonwerende, anti-inkijk en lichtinvaleigenschappen. Reijntjes heeft voor elk ‘probleem’ een passende oplossing en beschikt over verschillende diktes en typen, zoals glasbreuk, doorval, letsel, snelkraak, inbraak, splinter, vandalisme en explosiewerende foliën.

Toepassingsgebieden

GSW anti-inbraakfolie is geschikt voor:

  • kantoorgebouwen;
  • winkelcentra
  • scholen;
  • kinderdagverblijven,
  • voedingsindustrie,
  • openbaar vervoer, etc.
« Nieuws overzicht