Cetus scheidingswanden zorgen voor overzichtelijke en veilige bergruimte

Inbraakwerende bergingen en scheidingswanden in 3 veiligheidsniveaus.

Cetus scheidingswanden zijn speciaal ontwikkeld als modulair paneelsysteem om bergingen in appartementen, kelders, fietsenstallingen enz. te creëren. Het gebruik van gaaspanelen heeft vele voordelen t.o.v. meer conventionele oplossingen.

Zo wordt de bergruimte overzichtelijker en veiliger. Er is ook een versie in volle plaat.

Troax Safe for high risk property protection – PKVW Politiekeurmerk Veilig Wonen

De behoefte aan veiligheid van de klant stond in het middelpunt bij de ontwikkeling van het meest veilige product van Troax. Troax Safe is onderdeel van een systeem met speciaal aangepaste installatieprofielen. Het systeem wordt gebruikt in ruimtes die bijzonder kwetsbaar zijn voor inbraakpogingen. Voorbeelden van zulke ruimtes zijn bergingen in appartementen, fietsenstallingen, opslagruimtes, ruimteverdeling enz.

 
De open structuur van de gaaspanelen zorgt voor lichtinval en ventilatie en de mogelijkheid om ‘om de hoek te kunnen kijken’ zorgt voor een gevoel van veiligheid. Het biedt ook de mogelijkheid om brand snel te ontdekken en deze rechtstreeks door het gaaspaneel te blussen.

 
Het systeem is getest en goedgekeurd door de Zweedse Bond voor Diefstalpreventie (SSF); getest en goedgekeurd door SKG, Klasse 2 NEN 5096 en heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Troax Medium for medium risk property protection

Wordt vooral gebruikt in ruimtes waar u een goede beveiliging nodig heeft tegen ongenode gasten. In combinatie met goedgekeurde sloten wordt het risico op inbraakpogingen verminderd. Door Troax accessoires en innovatieve installatiemethoden te gebruiken, kan de constructie op maat worden gemaakt voor vrijwel iedere locatie, groot of klein, met een laag of hoog plafond en zelfs op aflopende vloeren.

Troax Classic for low risk property protection

Dit is een uitstekend aanbod gaaspanelen voor ruimtes met een goede externe bescherming en weinig risico op beschadiging. Het kan ook worden gebruikt als scheidingswand in combinatie met onze andere systemen om een optimale oplossing te verkrijgen. Het drempelloze deursysteem is gebaseerd op hetzelfde deurblad als de Troax Medium.

 
Bekijk Cetus UX550 productpresentatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie